Van Rosmalen
Goede service,helaas niet geholpen met het probleem. Wel nieuw onderdeel bestelt.
Uitstekende service, en duidelijk uitleg over de artikelen wat je aankoopt
Datum voor de reparatie van de droger kon op zeer korte termijn. Hoewel het probleem niet ter plaatse opgelost is, heeft de aanwezigheid van de monteur wel de oorzaak duidelijker gemaakt. Na het bezoek is de temperatuursensor aan de voorkant onder het pluizen filter nog eens goed bekeken, de contacten schoongemaakt en ook de sensor met azijn gereinigd. Resultaat is dat de droger nu weer perfect werkt.
Correct in alle betekenissen. Contact efficient, afhandeling duidelijk en snel. Lost probleempjes goed en snel op.
Goede service
Vriendelijk,goeie service!
Service en vriendelijkheid
Prima service in de winkel en bij de installatie thuis. Onverwacht probleem werd adequaat en prettig opgelost.
Snelle levering. Goed advies. Vriendelijke behandeling.
Duidelijk, op tijd, nette service!!
Fijne zaak waar ik al heel lang koop.
Deskundig advies en aardig personeel
goede service
Electroworld heeft scherpe prijzen en is doormee net zo duur of goedkoper dan een Bol of Coolblue. Daarnaast ontzorgt Sjabbens mij door de aangeschafte spullen te installeren voor een redelijk bedrag en vriendelijk en betrouwbaar personeel. En omdat ze dicht bij mijn huis zitten kunnen ze snel garantie zaken afhandelen. Prima service dus.
Electro World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende service, en duidelijk uitleg over de artikelen wat je aankoopt
Goede service
Vriendelijk,goeie service!
Service en vriendelijkheid
Snelle levering. Goed advies. Vriendelijke behandeling.
Duidelijk, op tijd, nette service!!
Fijne zaak waar ik al heel lang koop.
Deskundig advies en aardig personeel
goede service