Familie Spoek
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
99% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
Goede informatie in winkell Goede afspraken over plaatsing apparatuur.
Persoonlijk contact en de hulp bij het maken van een keuze aan de hand van goede informatie.
Hele aardige en klantvriendelijke mensen met goede uitleg over een product.
Fijne lokale zaak
fijne bedrijf en deskundig personeel.
Goede uitleg in de winkel. Duidelijk bij installatie, storing snel opgelost.
Prima service
Goed service ,ze geven in de winkel serieus advies ook de blonde dame in de winkel heeft verstand van elektronica en ze geven ook eerlijk de optie een kapot apparaat te laten bekijken om eventueel door hun te laten repareren. Ook bij de optie van alleen bezorgen nemen ze toch de moeite de zwaar en groot amerikaans koelkast in krap woning naar binnen te brengen. Ze behandellen jou even vriendelijk als je voor een basismodel hebt gekozen inplaats van een luxer en duurder model koelkast.
Snelle levering, behulpzaam en kundig personeel.
Goede begeleiding. Helaas heb ik pech met de sonos boxen.
Verkopen geen probleem.maar als iets kapot is zijn ze er niet in thuis. Mijn wasmachine is 5 kapot geweest 2 keer monteur geweest niet kennen maken hij moet nu terug komen voor te maken.ik heb samsung gebeld en gemaakt is mijn wasmachine. Heb voor veel geld bij wout van vlerken gekocht maar nooit meer koop ik er nog iets
Altijd een goedde prijs,en vriendelijk kundig personeel.
Snelle levering en prima aflevering tijdens installeren.
Fijn bedrijf. Al jaren vaste klant. Service is prima. Correct personeel
Korrekte en zeer vriendelijke gemoedelijke bediening
Electro World Wout van Vlerken Helmond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wout van Vlerken Helmond heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Wout van Vlerken Helmond
Hoofdstraat 105
5706AK Helmond
Goede informatie in winkell Goede afspraken over plaatsing apparatuur.
Hele aardige en klantvriendelijke mensen met goede uitleg over een product.
Fijne lokale zaak
fijne bedrijf en deskundig personeel.
Goede uitleg in de winkel. Duidelijk bij installatie, storing snel opgelost.
Prima service
Snelle levering, behulpzaam en kundig personeel.
Goede begeleiding. Helaas heb ik pech met de sonos boxen.
Altijd een goedde prijs,en vriendelijk kundig personeel.
Snelle levering en prima aflevering tijdens installeren.
Fijn bedrijf. Al jaren vaste klant. Service is prima. Correct personeel
Korrekte en zeer vriendelijke gemoedelijke bediening