8.9 /10

checkbox99% beveelt Electro World Weterings De Bilt aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

A de Goede

Je wordt met respect te woord gestaan.

SterSterSterSterLege ster

Wordt vriendelijk geholpen en meegedacht.

een winkel die aanvoelt wat de klant zoekt en er op inspellen

de service is goed en de voorlichting over een product is eerlijk

correcte persoonlijke benadering oplossing gericht

SterSterSterSterLege ster

Prima geholpen. Eerst tv prima. Toen Miele stofzuiger. Alleen de voet valt tegen wat wendbaarheid betreft en geen 2 kanten borstels.

SterSterSterSterLege ster

Fijne en snelle service aan huis. Bij eerste bezoek aan de winkel voor de afzuigkap werd ik verzocht te wachten op inmeten thuis alvorens advies te krijgen / in gesprek te kunnen over mogelijke afzuigkappen. Ik begrijp als winkel dat deze werkwijze efficienter is, maar ik had graag hulp ontvangen bij dat eerste bezoek aan de winkel om me te kunnen orienteren op verschillende mogelijkheden en kosten. Daarnaast waren er ook geen andere wachtenden in de winkel aanwezig op moment dat ik aan de beurt was, dit kwam niet zo klantvriendelijk over.

Goede service

Piet

Prima winkel met goed personeel. Denken met je mee.

Hans Winkel

SterSterSterSterLege ster

Goed en duidelijk geholpen .

Ruud

Goed advies, vriendelijk personeel.

Jan57

Super klantvriendelijk en compleet.

mijn nieuwe TV is naar wens geleverd en geinstalleerd. Met dank!

Duidelijk advies, afspraak snel gemaakt en nagekomen, ook wat extra’s gedaan,

Piet

Prima zaak .... kennis ruimschoots aanwezig .... klantvriendelijk ... kortom meer dan voldoende ...

Electro World Weterings De Bilt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Weterings De Bilt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2021

Electro World Weterings De Bilt

Berry Weterings is Electro Stylist. Hiermee zijn wij hét Smart interieuradviesbureau in uw regio. Mijn team bestaat uit enthousiaste gadget- en elektronicaliefhebbers met een sterk oog voor interieur. Wij adviseren u over de oplossingen die er zijn en begeleiden u met de nieuwbouw of verbouw van uw woning. Steeds meer producten communiceren met elkaar via het (draadloze) netwerk. Het is natuurlijk belangrijk dat tijdens de nieuwbouw of verbouw de juiste voorbereidingen worden getroffen om alles goed met elkaar te laten samenwerken. Uiteraard is dit ook mogelijke in uw bestaande woning. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies over uw aankoop van bruin- en witgoed apparaten bij ons in de winkel. Bijvoorbeeld voor een nieuwe tv of een wasmachine, maar ook voor uw inbouw keukenapparaten. We hebben een eigen technische dienst voor reparaties aan uw apparaten.

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

A de Goede

Je wordt met respect te woord gestaan.

SterSterSterSterLege ster

Wordt vriendelijk geholpen en meegedacht.

een winkel die aanvoelt wat de klant zoekt en er op inspellen

de service is goed en de voorlichting over een product is eerlijk

correcte persoonlijke benadering oplossing gericht

Goede service

Piet

Prima winkel met goed personeel. Denken met je mee.

Hans Winkel

SterSterSterSterLege ster

Goed en duidelijk geholpen .

Ruud

Goed advies, vriendelijk personeel.

Jan57

Super klantvriendelijk en compleet.

mijn nieuwe TV is naar wens geleverd en geinstalleerd. Met dank!

Duidelijk advies, afspraak snel gemaakt en nagekomen, ook wat extra’s gedaan,

Electro World Weterings De Bilt heeft de volgende resultaten bereikt: