- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Verberkt aan!
Snelle hulp, flexible, altijd op zoek naar een oplossing
Snelle en goede service bij apparaat storingen.
Vriendelijk geholpen, goed advies. De apparatuur was op voorraad en kon de dag erna al geplaatst worden. Zelfs de registratie voor verlengde garantie werd op verzoek voor ons gedaan. Top!
Fijne vakkundige elektronica winkel waar wij al onze aankopen op dit gebied doen.
+zeer persoonlijke service en aandacht voor de klanten
Altijd super klantvriendelijk en super service !
Fijn bedrijf
Goed opmaat advies en kennis van de producten. Service is voortreffelijk.
Super meegedacht met mijn probleem en erg klantvriendelijk behandeld. Top service en prijs was ook helemaal zoals het hoort. Mij zullen ze vaker zien.
Ik werd zoals altijd geduldig, deskundig en supervriendelijk geholpen bij de keuze voor en saanschaf van een steelstofzuiger. Electro Verberkt is echt een topper
behulpzaam
je wordt goed geholpen
Komen afspraken na. Zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je als je vragen hebt. Duidelijk uitleg van het fornuis. Ik ben héél tevreden.
Prettige uitleg in de winkel, en thuis ook rustig en duidelijke uitleg van de loewe hifi. Zeker een zaak om terug te gaan.
Electro World Verberkt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Verberkt heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Verberkt
Helmondsestraat 21
5761CP Bakel
Snelle hulp, flexible, altijd op zoek naar een oplossing
Snelle en goede service bij apparaat storingen.
+zeer persoonlijke service en aandacht voor de klanten
Altijd super klantvriendelijk en super service !
Fijn bedrijf
Goed opmaat advies en kennis van de producten. Service is voortreffelijk.
behulpzaam
je wordt goed geholpen