Hanny Andel
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
altijd behulpzaam
goede service en vriendelijkheid.
Goed geholpen veel keuze
Prima winkel. Persoonlijke aandacht.
Fijne zaak waar je vriendelijk en op een rustige en begrijpelijke manier wordt geholpen en waar nodig de nodige uitleg wordt gegeven.
altijd goed geholpen, klantvriendelijk en goed advies
Vriendelijk geholpen
Snelle service,waarmee we direct geholpen waren!
Een hele fijne winkel. Heel vriendelijk behulpzaam personeel. Een goede service.
Kwaliteit, vakmanschap. zekerheid.
Over het algemeen goed
medewerker heeft mij goed geinfoermeerd over een aanschaf van een nieuwe strijkbout,besteld daarna ontving ik een sms berichtje om het op te hallen . Prima geregeld nogmaals bedankt hiervoor.
prima winkel en personeel
Correct en netjes geholpen
Electro World Veen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Veen heeft de volgende resultaten bereikt:
altijd behulpzaam
goede service en vriendelijkheid.
Goed geholpen veel keuze
Prima winkel. Persoonlijke aandacht.
altijd goed geholpen, klantvriendelijk en goed advies
Vriendelijk geholpen
Snelle service,waarmee we direct geholpen waren!
Kwaliteit, vakmanschap. zekerheid.
Over het algemeen goed