Margo
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Prima winkel met goede service
Een hele fijne zaak. Mooie producten en goed geholpen.
Klacht over een niet goed werkende moccamaster is zeer goed afgehandeld en ook relatief snel. COMPLIMENT electroword Veen .
Ze zijn klantvriendelijk en goede service.
Ik ben heel goed geholpen in de winkel . Maar vind € 130 euro bezorgkosten wel extreem duur de afstand is nog geen vijf km Daarom hebben we het zelf opgehaald als je het ook verteld in je familie en kennissenkring geloven ze het niet.misschien een puntje om over na te denken electro world Veen
Zeer goed geholpen Fijn personeel
Komen afspraken na , zijn klant gericht, doen zoals het hoort , top , kunnen veel van leren
Goede winkel. Goede service. Leg alles goed uit We kopen altijd daar al onze witgoed aparaten.
Super communicatie
Ruim assortiment en goed personeel
Goed sdvies
Top !! Heel fijn geholpen met het maken van mijn keuze voor n wasmachine .. vriendelijk personeel ..
Het is een hele fijne winkel ik kom er graag de service is erg goed .
Het is een bijzondere winkel. Qua klantvriendelijkheid, vakkennis en de wijze waarop een advies tot aankoop leidt, staat ze op één van de top tien winkels in Nederland.
Het is een goede winkel ik kom er graag en de service is erg goed .
Electro World Veen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Veen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima winkel met goede service
Een hele fijne zaak. Mooie producten en goed geholpen.
Ze zijn klantvriendelijk en goede service.
Zeer goed geholpen Fijn personeel
Super communicatie
Ruim assortiment en goed personeel
Goed sdvies
Het is een hele fijne winkel ik kom er graag de service is erg goed .
Het is een goede winkel ik kom er graag en de service is erg goed .
Electro World Veen heeft de volgende resultaten bereikt: