D. Demirel
Zeer professioneel medewerkers met heel veel kennis in het vak. Ik ben netjes aangehoord, en geholpen. De vragen die ik heb gesteld zijn ook meteen beantwoord.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
97% beveelt Electro World van Rij aan!
Spullen netjes bezorgd en op z'n plek gezet
Een betrouwbare winkel met goede service
Deskundig personeel ! Met name de installatie van de was-droogcombinatie is als zeer positief ervaren. Er kwamen 2 vriendelijke & kundige monteurs, werkten heel netjes en legde het functioneren van de machine helder uit. Een top-service waar ik erg tevreden over ben.
Prima zaak
Goed voorgelicht en goede keuze gemaakt
Deskundig en vriendelijk personeel en persoonlijke behandeling. Er wordt naar je geluisterd. Hier vind je nog ouderwetse service.
goede curves alleen had de koelkast in de regen gestaan dat was minder
Gewoon een lokale winkel ik vind het een fijne winkel en ze leveren netjes installeren netjes vriendelijk personeel
Goede uitleg van apparatuur, vriendelijke en deskundige installateurs. Rustig hun werk gedaan ondanks het bloedhete weer.
Jullie zijn goed
Klant vriendelijk
Goed advies en snelle levering. Keurige mensen die komen plaatsen. Echter.... de winkel is zeer slecht telefonisch te bereiken.
Een eerlijk advies! En altijd super vriendelijk personeel!
Ben goed geholpen wacht nu nog op antwoord
Electro World van Rij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:
Spullen netjes bezorgd en op z'n plek gezet
Een betrouwbare winkel met goede service
Prima zaak
Goed voorgelicht en goede keuze gemaakt
goede curves alleen had de koelkast in de regen gestaan dat was minder
Jullie zijn goed
Klant vriendelijk
Een eerlijk advies! En altijd super vriendelijk personeel!
Ben goed geholpen wacht nu nog op antwoord
Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt: