8.9 /10

checkbox96% beveelt Electro World van Rij aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
8.2/10
Service op maat

Tamara

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Laatst is bij mij een afzuigkap opgehangen door Electroworld Van Rij Spijkenisse. Ik ben niet zo groot en voor het mooie hing de afzuigkap te hoog. De verlichting is superfel en ik zag alleen maar vlekken ook al deed ik steeds mijn best er niet naar te kijken. De landingsbaan op Schiphol was er niks bij. Heb er andere lampjes in gedaan maar de lampjes bleven niet zijn plek zitten en zakten naar beneden. Lelijk dus. Ik heb Electroworld gevraagd of er een keer een monteur langs kon komen om er naar te kijken. Ze gaven aan een servicemelding bij Inventum te doen maar als je de kleine lettertjes leest dan staat er dat je 89 euro moet betalen als je niet voldoet aan de voorwaarden. De kans dat je dat dus moet gaan betalen is gewoon heel groot. Daarom nogmaals aan Electroworld gevraagd om er even tussendoor een monteur naar te laten kijken en toen bleef het stil. Ben op 15 mei begonnen met mailen en ben inmiddels ruim 7 weken en 6 mails verder. Telefoon wordt niet opgenomen. Heb ook al 3x het hoofdkantoor gemaild met het verzoek Spijkenisse aan te sporen op mijn mails te reageren maar er is alleen maar radiostilte. Beiden reageren gewoon nergens op, ik word compleet genegeerd. Echt schandalig, zo hoor je gewoon echt niet met je klanten om te gaan. Nooit meer Electoworld!!

Marita Leeuwenburgh

Goede service aan huis, contact opnemen met de telefoon is heel lastig. Ze nemen de telefoon vanwege drukte waarschijnlijk, niet op. Reageren wel goed op mailverkeer.

Hani Abdullahi

Ik vind het goed

Jaap en Rita

Een goede zaak met goed advies ,netjes en correct,zo ook de installateurs die netjes en goed werken,

Bootsma

Klantgericht, goede informatie en komt afspraken na

m.ruijs versteeg

een hele goede service

Cor

Een zaak die klantvriendelijk is

L.S van den Dool

SterSterSterSterLege ster

Goede service met bezorgen en instaleren!

Ed kamerbeek

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak, goede voorlichting en service. Vriendelijke monteurs.

Chris

Klantvriendelijk

Carlijn van Mil

Ik ben uitstekend geadviseerd en geïnformeerd over de gewenste producten. Vervolgens een keurige installatie ondanks te hoge temperaturen voor zulke werkzaamheden! Een zeer tevreden klant hier.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Prettig geholpen met goede adviezen en professioneel geïnstalleerd.

J. de Bruin

Geweldige zaak : goed personeel , zowel voor de verkoop als de mensen , die het kwamen plaatsen . Behulpzaam , geduldig, goede voorlichting bereid om alles tot in de finesses uit te leggen en samen meest geschikte uit te zoeken. Mensen , die het plaatsten werkten netjes en adequaat, wat er uitgehaald werd om plaatsing mogelijk te maken werd er ook weer keurig teruggeplaatst. Ook alles even voorgedaan en mocht verschillende pannen uit proberen of ze geschikt waren Kortom : grote klasse..

Frank

vriendelijkheid - goede productkennis - betrouwbaar

Amadeus

Op afgesproken tijd geleverd en de vaatwasser tot in detail goed geïnstalleerd door vriendelijke installateurs

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World van Rij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:

Cor

Een zaak die klantvriendelijk is

L.S van den Dool

SterSterSterSterLege ster

Goede service met bezorgen en instaleren!

Ed kamerbeek

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak, goede voorlichting en service. Vriendelijke monteurs.

Chris

Klantvriendelijk

Carlijn van Mil

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Prettig geholpen met goede adviezen en professioneel geïnstalleerd.

J. de Bruin

Frank