Jack
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
Vertrouwd adres
Fijne lokale elektronica winkel waar je nog persoonlijk om advies kunt vragen. Onze koelkast was defect en een nieuwe werd snel door de mannen van Vankan geleverd en professioneel ingebouwd.
prettig personeel
Prima service. We hadden de machine liever iets sneller gehad omdat de was zich opstapelde.
Ik werd erg snel geholpen en ik kreeg deskundig advies. Daarom ben ik zeer tevreden over deze winkel.
Vriendelijke bediening welke mij goed heeft geïnformeerd. Bezorging en installatie nog kunnen regelen voor dezelfde dag. Klasse.
vriendelijke medewerkers, goede uitleg, goede service
Ik vond de verkoper correct en duidelijk, en hadden snel een keuze gemaakt van een nieuwe wasmachine
Super service en je wordt altijd zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
wat wordt beloofd wordt ook gedaan.
Goede behandeling bij aankoop. Goede snelle service.
Goede service, behulpzaam.
Ik heb de contacten met jullie uitbesteed aan de beheerder van het pand. Ik kan dus weinig zinnigs hierop antwoorden
Klantvriendelijkheid en keuze en prijsverhouding produkten is allemaal prima.
Prettig dat winkel in centrum ligt, dus goede locatie/ligging. Vriendelijk personeel. Ook monteurs/bezorgers vriendelijk en kundig.
Electro World van Kan Brunssum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum
Kerkstraat 258
6441BL Brunssum
prettig personeel
vriendelijke medewerkers, goede uitleg, goede service
Super service en je wordt altijd zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
wat wordt beloofd wordt ook gedaan.
Goede behandeling bij aankoop. Goede snelle service.
Goede service, behulpzaam.
Klantvriendelijkheid en keuze en prijsverhouding produkten is allemaal prima.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum