Brigitte van Haaren
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
Heel goede service !
Hele snelle reactie, goede service, vriendelijke medewerkers.
Klantvriendelijk en zeer goede service
Ik vind het prettig mijn aankopen te doen bij een zaak die ik vertrouw. Een opmerking ,als de aankoop bezorgd wordt iets meer uitleg geven over het product. De schriftelijke informatie van de fabriek is voor een leek niet altijd begrijpelijk ,iets meer aandacht van de bezorger zou ik prettig vinden.
deskundig vriendelijk
Ik ben heel tevreden, geven goede advies, niet opdringerig helpen je met veel geduld. Top service
Goed advies en service
We hebben huishoudelijke apparaten bij van kan brunssum gehaald prima zaak.
prima service
Snel bestellen via de webshop en vrij spoedig geleverd.
Snel bereikbaar en een snelle service. Goed advies gekregen over wasmachine.
Altijd klantvriendelijk,zeer behulpzaam .
Vriendelijk personeel
Goede service
Super geholpen en vriendelijk personeel.
Electro World van Kan Brunssum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum
Kerkstraat 258
6441BL Brunssum
Heel goede service !
Hele snelle reactie, goede service, vriendelijke medewerkers.
Klantvriendelijk en zeer goede service
deskundig vriendelijk
Goed advies en service
We hebben huishoudelijke apparaten bij van kan brunssum gehaald prima zaak.
prima service
Snel bestellen via de webshop en vrij spoedig geleverd.
Snel bereikbaar en een snelle service. Goed advies gekregen over wasmachine.
Altijd klantvriendelijk,zeer behulpzaam .
Vriendelijk personeel
Goede service
Super geholpen en vriendelijk personeel.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum