Johan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
Goed advies en goede nazorg of alles werkt
Alles zeer goed geregeld. Afspraken, inbouwen, vriendelijkheid 10 met een griffel.
goede service en deskunsdig personeel.
Altijd goede service, klantvriendelijkheid. Kopen onze spullen al jaren
Deskundig, vriendelijk personeel. Denken mee in oplossingen
Aankoop van een nieuwe vaatwasser bij Electro Vankan was een zeer goede ervaring. Je wordt er nog echt geholpen door vakkundige mensen die goed advies geven. De levering was snel en de installatie werd uitgevoerd door nette en professionele monteurs. Ze werkten zorgvuldig en namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Kortom: een top aankoop en uitstekende service!
Snel en vakkundig, met een goede portie vriendelijkheid.
klantvriendelijk en service gericht
Super alles geleverd
Adequate informatie en klantgerichtheid
Goede producten en kwaliteit en service ook aan huis. Beter kan niet. Ga zo verder!
Tot nu toe zeer fijne zaak. Al meerdere apparaten gekocht. Eén keer miskoop gehad met inductiefornuis van SMEG, maar ook dit werd naar grote tevredenheid opgelost.
Prima service en klantvriendelijk.
Helemaal Top en fantastische service.
Keurige zaak, goede keuze hulp en uitleg.
Electro World van Kan Brunssum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum
Kerkstraat 258
6441BL Brunssum
Goed advies en goede nazorg of alles werkt
goede service en deskunsdig personeel.
Altijd goede service, klantvriendelijkheid. Kopen onze spullen al jaren
Deskundig, vriendelijk personeel. Denken mee in oplossingen
Snel en vakkundig, met een goede portie vriendelijkheid.
klantvriendelijk en service gericht
Super alles geleverd
Adequate informatie en klantgerichtheid
Prima service en klantvriendelijk.
Helemaal Top en fantastische service.
Keurige zaak, goede keuze hulp en uitleg.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum