Lucia muskens-gubbels
Goede service, en/of ze gaan een oplossing zoeken . Ben al meer dan 40 jaar klant dat zecht al genoeg .
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Hattum aan!
Hele fijne winkel waar de klant er nog echt toe doet
vlugge service
Klantvriendelijk, kennis van zaken, snelle levering, goede service: kortom: heel tevreden!
Goede aankoophulp, ruime keuze, goede hulp bij afweging welk merk het beste is.
Volgens afspraak, concurrerend in prijs, goed advies
Terzake kundig en adequate hulp
een T op winkel!!
Goede uitleg voor gekocht artikel! Goede service alles netjes aangesloten en nette medewerkers die alles na aansluiten uitleggen. Mochten er problemen zijn kunnen we altijd contact opnemen.
De juiste persoon op de juiste plaats voor uitleg voor wat je nodig hebt . Klant vriendelijkheid ze nemen tijd voor je. Mooie winkel.
Prima service en goed op onze wens gereageerd
Goede service
Snelle en goede service wordt door mij erg gewaardeerd!
Problemen worden goed opgelost en geeft goede service
Electro World Van Hattum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Hattum heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele fijne winkel waar de klant er nog echt toe doet
vlugge service
Goede aankoophulp, ruime keuze, goede hulp bij afweging welk merk het beste is.
Volgens afspraak, concurrerend in prijs, goed advies
Terzake kundig en adequate hulp
een T op winkel!!
Prima service en goed op onze wens gereageerd
Goede service
Snelle en goede service wordt door mij erg gewaardeerd!
Problemen worden goed opgelost en geeft goede service
Electro World Van Hattum heeft de volgende resultaten bereikt: