Marc
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Gils aan!
Prettige winkel. Veel aandacht voor de klant
correct en snel afspraken maken. en overeenkomstig afhandelen.
Uitleg in winkel, de service
Goede en snelle service (zelfs op zaterdagavond) en erg vriendelijk !
Betrouwbaar adres, goede service.
Goed advies en snelle levering
Heel netjes geholpen met een vriendelijke medewerker die niet aandrong maar luisterde naar mijn wensen waar ik voor kwam . Super goed geholpen
uitstekend
Hele goede service en er wordt altijd voldoende tijd genomen met altijd goed advies. . Altijd goede thuisbezorging.
Fijne zaak met tijd voor de klant.
Uitstekende service apparaten waren snel en vakkundig geplaatst.
Snelle service. Goeie en ervaren monteurs. Denken met je mee en gaan verder dan de meeste bedrijven.
professioneel overal en altijd een oplossing. bij mij vlakbij. goede openingstijden. parkeergelegenheid prima. feed back is altijd prima. zitgelegenheid voor oudere mensen uitstekend, bij drukte.
Prima service , komen afspraken na!
Goed product advies
Electro World Van Gils verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Gils heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Gils
Groenstraat 7a
4841BA Prinsenbeek
Prettige winkel. Veel aandacht voor de klant
correct en snel afspraken maken. en overeenkomstig afhandelen.
Uitleg in winkel, de service
Goede en snelle service (zelfs op zaterdagavond) en erg vriendelijk !
Betrouwbaar adres, goede service.
Goed advies en snelle levering
uitstekend
Fijne zaak met tijd voor de klant.
Uitstekende service apparaten waren snel en vakkundig geplaatst.
Prima service , komen afspraken na!
Goed product advies
Electro World Van Gils heeft de volgende resultaten bereikt: