AVerwijmeren
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Gils aan!
Goede en plezierige service
Goede en snelle service.
Goed bedrijf goede service
Ben zeer te vreden over de service dit bedrijf . Zeer vriendelijk personneel En de vaatwasser is keurig ingebouwd . Kan iedereen aanraden om bij deze winkel iets te kopen
Komt afspraken na en vriendelijk personeel.
Goede service
Klantvriendelijk, deskundig en snelle levering
Toppers
Fijne zaak en snel in service
Deskundig advies. Juiste verwerking van bestelling in de winkel . Logistiek verliep prima
Vriendelijk geholpen, komt afspraken na. Bezorger erg vriendelijk en is duidelijk in de uitleg van het apparaat.
Perfecte service snel en op de klant gericht`Beleefd personeel met zorg voor een goede installatie``
Zeer tevreden over de service! Supersnelle levering en alles keurig en netjes afgeleverd. De installateur heeft alles perfect geïnstalleerd en het oude apparaat weer meegenomen, wat echt een groot pluspunt is. De vaatwasser werkt uitstekend! Al met al een topervaring. Zeker een aanrader!
HEERLIJK EN DIRECT, NIET ONLINE
Electro World Van Gils verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Gils heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Gils
Groenstraat 7a
4841BA Prinsenbeek
Goede en plezierige service
Goede en snelle service.
Goed bedrijf goede service
Komt afspraken na en vriendelijk personeel.
Goede service
Klantvriendelijk, deskundig en snelle levering