Dennis
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Eijl aan!
Klantvriendelijk
Ik ben erg goed geadviseerd bij het aankopen van een koptelefoon. Vriendelijk personeel en professioneel!
Zeer vriendelijk personeel en denken met je mee. Eerlijk in mening en dat geeft vertrouwen.
I have a very good opinion of them. I am very satisfied with their services and I gladly recommend them. They are always prompt and kind.
Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Koelkast en vriezer in een week netjes geleverd en geïnstalleerd.
Aantrekkelijke prijs, en snelle levering
Vriendelijk, deskundig. Goede prijs-kwaliteit.
Nette zaak en vriendelijke verkopers
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Wordt in de winkel goed geholpen. En bij het thuisbrengen en instaleren ging alles heel goed.
Goede service en duidelijke uitleg
Komen keurig de afspraken na.
Prima niks mis mee alles is naar tevredenheid verlopen
Heel vriendelijk
Electro World van Eijl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Eijl heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Eijl
Jan van Goijenstraat 13-15
3351JM Papendrecht
Klantvriendelijk
Aantrekkelijke prijs, en snelle levering
Vriendelijk, deskundig. Goede prijs-kwaliteit.
Nette zaak en vriendelijke verkopers
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Goede service en duidelijke uitleg
Komen keurig de afspraken na.
Prima niks mis mee alles is naar tevredenheid verlopen
Heel vriendelijk