Iwan Aerts
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Drongelen aan!
100% beveelt Electro World van Drongelen aan!
goede service en kennis
al meer dingen gekocht nu een afzuig kap vaatwasser koelkastvriezer en oven moet nog geleverd worden maar ik vertrouw er op dat alles loopt zo als het moet lopen altijd goed gegaan ,prima verkopers en een goed service monteur legt alles goed uit sluit alles aan top kerel, altijd blij geweest en dat zal nu ook wel zo zijn ,top winkel
Uitstekend service, advies, levering, reparatie.
Altijd een uitstekend advies en een geweldige service. Je voelt je thuis als je met de medewerkers van Van Drongelen te maken krijgt.
Snel reageren bij storingen en bij aankopen alles volgens afspraak installeren, door vaklui.
Van Drongelen staat al heel lang in Waalwijk bekend als een betrouwbare zaak! Als kind hoorde ik dat al vaak zeggen. Zelf heb ik dat nu ook meerdere keren ondervonden! Ik ga er vanuit dat bij eventuele problemen deze ook goed opgelost worden!
Men was goed op de hoogte van ons TV toestel en had op vakkundige wijze het euvel verholpen en goede tips gegeven.
Heel eerlijke monteur geen geldklopperij
prima service, goede prijs kwaliteit
Goede service en duidelijke uitleg
Prima servuce en advies.
Super service en binnen 24 uur leveren en plaatsen, Daarom kopen we er al jaren onze spullen
Snelle service, goed advies toen bleek dat mijn wasmachine niet meer te redden was, de volgende ochtend al een nieuwe geleverd en aangesloten door vriendelijke mensen en ik hoefde de voorrijkosten i.v.m. de reparatie (die niet mogelijk bleek) niet te betalen. Waar kom je dat nog tegen?
Altijd goed en correct behandeld
Altijd goede service, een mooi assortiment waar we altijd slagen. Goede prijs/kwaliteit.
Electro World van Drongelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Drongelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Drongelen
Grotestraat 227
5141JS Waalwijk
goede service en kennis
Uitstekend service, advies, levering, reparatie.
Heel eerlijke monteur geen geldklopperij
prima service, goede prijs kwaliteit