RP van Dongen
Uitstekend geadviseerd bij de aankoop. De aflevering en plaatsing vabn de apparatuur was ook uitstekend.
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
Snelle opvolging na melding. Nieuwe onderdelen snel geleverd en geplaatst
Zeer pretig contact. Heel vriendelijk .
Zeer goede service.
Goed geholpen bij een reparatie van een wasmachine van 19 jaar oud. Koolborstel vervangen en de machine kan volgens de monteur weer jaren mee. Hopelijk mijn moeder van 96 ook.
Wasmachine telefonisch besteld, we hadden weinig tijd om naar de winkel te komen, via telefoon en mail goede voorstellen ontvangen voor apparaat dat wij zochten en op basis daarvan keuze gemaakt. Levering liep iets vertraging op door overmacht (zware sneeuw en ijzel begin januari) maar zodra het kon is de wasmachine netjes geleverd en geïnstalleerd met duidelijke uitleg van alle opties en functies.
waren uitstekend!
Vriendelijk personeel en goed geholpen.
Reparatie. Keurig geholpen. Minpunt is deze enquête. Moet review geven over assortiment, maar ben niet in de zaak zelf geweest
Snelle service en vriendelijk personeel
Goede service en uitleg.
Vriendelijk, goede uitleg en advies.
Wasmachine en warmtepompdroger gekocht en laten installeren. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd
Heel vriendelijk en goede voorlichtging
Altijd een eerlijk advies, waarbij ze net een stapje meer zetten dan vergelijkbare witgoedzaken. Gaan voor kwaliteit van zowel de producten als het advies.
Electro World Van Dijk Zoetermeer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Dijk Zoetermeer
Dorpsstraat 119 n
2712AE Zoetermeer
Snelle opvolging na melding. Nieuwe onderdelen snel geleverd en geplaatst
Zeer pretig contact. Heel vriendelijk .
Zeer goede service.
waren uitstekend!
Vriendelijk personeel en goed geholpen.
Snelle service en vriendelijk personeel
Goede service en uitleg.
Vriendelijk, goede uitleg en advies.
Heel vriendelijk en goede voorlichtging
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt: