Bert de Jong
Medewerker dacht goed met ons mee over de aan te schaffen artikelen
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
Goede service
Op tijd en netjes koelvriescombinatie verwijderd en nieuwe geplaatst
Netjes en correct geholpen. Een leverancier welke je kan vertrouwen. Goede service met een goede prijs kwaliteit. Veel dank!!
Betrouwbare, snelle en vriendelijke service.
Erg proffesioneel overkomend . Meedenkend en snelle service na gemaakte afspraken
meedenkend en servicegericht + vriendelijk en deskundig personeel
CD-speler ter reparatie aangeboden, echter voor de tweede keer. Nu wel weer een goed functionerende speler terug gekregen. heerlijk.
Prima overleg en advies in de winkel. Vervolgens concrete afspraak over de bezorging en tijdelijke leen-koelkast. Ook de bezorging en meenemen oude koelkast volgens afspraak.
Betrouwbaar en heel correct
moest 10 dagen wachten op bezorging van een wasmachine
een gezellig winkel
vlot en vakkundig geholpen,
Geweldige service, snelle levering en snelle montage. Vriendelijk personeel.
Onze eerste ervaring met dit bedrijf is ons heel goed bevallen. Hier komen we zeker terug voor eventuele andere aankopen
Electro World Van Dijk Zoetermeer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Dijk Zoetermeer
Dorpsstraat 119 n
2712AE Zoetermeer
Goede service
Op tijd en netjes koelvriescombinatie verwijderd en nieuwe geplaatst
Betrouwbare, snelle en vriendelijke service.
meedenkend en servicegericht + vriendelijk en deskundig personeel
Betrouwbaar en heel correct
moest 10 dagen wachten op bezorging van een wasmachine
een gezellig winkel
vlot en vakkundig geholpen,
Geweldige service, snelle levering en snelle montage. Vriendelijk personeel.
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Dijk Zoetermeer