Anna Woerdman
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
Prima service!
Vakkundig en bij een probleem, wordt dit naar tevredenheid opgelost
goede uitleg, neemt alle tijd voor je.
wij zijn goed geholpen .de machine is op de afgesproken tijd geinstaleerd
Goede en hele snelle service. Gewoon top
snelle en adequate service
Prima top
Ben al 55 jaar vaste klant bij Van Dijk. Service enz altijd snel en prima. Helaas duurde de reparatie aan de wasdroger deze keer een week. Komt door gebrek aan monteurs. Melding, dat we door onze fysieke noodsituatie in problemen zouden raken bleken geen effect te hebben.
Plezierig contact , heldere uitleg. Klantvriendelijk.
Snel ter plaatse, vakkundig advies en een eerlijke prijs. De enige tip die ik heb is om even te laten weten hoe lang de reparatie (ongeveer) gaat duren.
Zeer klantvriendelijk . De monteur stelde zich voor en luisterde goed wat ik vertelde over het probleem met mijn oven . Hij beantwoordde ook rustig mijn vragen wat betreft de schakelaars in de meterkast.
Keurig lokaal bedrijf met keuze en goede service. Ook aftersales.
Zeer tevreden
Wel tevreden maar had graag gehad dat de verkoper gezegd had dat er bij het scheerapparaat geen adapter zat, zo hadden we er natuurlijk niets aan.,gelukkig vonden we er thuis nog een maar anders moesten we weer terug .
Electro World van Dijk Reeuwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk
Van Heuven Goedhartstraat 35
2811BT Reeuwijk
Prima service!
Vakkundig en bij een probleem, wordt dit naar tevredenheid opgelost
goede uitleg, neemt alle tijd voor je.
wij zijn goed geholpen .de machine is op de afgesproken tijd geinstaleerd
Goede en hele snelle service. Gewoon top
snelle en adequate service
Prima top
Plezierig contact , heldere uitleg. Klantvriendelijk.
Keurig lokaal bedrijf met keuze en goede service. Ook aftersales.
Zeer tevreden
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt: