Kastelein
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
Goede, vakkundige advisering
Wij zijn een trouwe klant van Electro World van Dijk. Prima service en een fijn contact.
Persoonlijk contact niet voldoende.
Prettig bedrijf, persoonlijke benadering en ouderwetser service
De levering is NIET goed verlopen. Ik moet de verpakking zelf doen en ze hebben alleen de oude wasmachine meegenomen,
Fijn bedrijf, prettig contact en hoede service
Goed geholpen, duidelijke informatie. Goede afspraken kunnen maken en levering ging snel en netjes.
Goed advies, deskundige verwijdering van de oude ingebouwde wasmachine en plaatsing van de nieuwe. Snelle levering ondanks de feestdagen.
Op zich prima, maar op zaterdag ging mijn magnetron stuk (ouderdom) en er was niemand in huis die mij kon helpen. Het is dat mijn oudere broer nog mobiel is en naar de winkel kon gaan dat ik toch mijn eten op kon warmen, anders kon ik mooi 3 dagen wachten
Een prettige winkel.
Goede voorlichting, hulpvaardig en vriendelijk. Snelle reactie op vragen.
Goede service.
Dinsdag besteld en woensdag al in huis.
Electro World van Dijk Reeuwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk
Van Heuven Goedhartstraat 35
2811BT Reeuwijk
Goede, vakkundige advisering
Persoonlijk contact niet voldoende.
Prettig bedrijf, persoonlijke benadering en ouderwetser service
Fijn bedrijf, prettig contact en hoede service
Een prettige winkel.
Goede voorlichting, hulpvaardig en vriendelijk. Snelle reactie op vragen.
Goede service.
Dinsdag besteld en woensdag al in huis.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk