Stolwijk jc
Zeer vriendelijk komen met oplossingen. Je voelt je gehoord. Top . Denken goed met je mee. Complimenten. Ga zo door. Zeer aan te bevelen.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
100% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
Onlangs heb ik een koelkast van 185 cm hoog gekocht. Bij de levering was er helaas een misverstand: ik dacht dat ik had aangegeven dat de koelkast naar boven gebracht moest worden en dat de oude meegenomen zou worden, maar dat was niet helemaal goed doorgekomen. Na een kort gesprek met de bezorger werd dit echter fantastisch opgelost. De bezorger heeft mij persoonlijk geholpen om de koelkast naar boven te tillen. Dat waardeer ik enorm! Echt super service en heel klantvriendelijk gehandeld. Ondanks de kleine miscommunicatie ben ik dus erg tevreden over hoe het is opgelost. Zeker een aanrader!
Snel bediend, goede uitleg
snelle levertijd en hulp bij klachten
Heerlijk gewoon praten met echte medewerkers in de winkel. Goed advies krijgen en dan ook service achteraf als dat nog nodig is. Dit is kantvriendelijkheid zoals ik het het liefste meemaak.
De mannen werken goed en netjes
Vriendelijk en hartelijk personeel. Nemen de tijd om alles uit te leggen en laten na het installeren alles netjes en schoon achter.
zeer goede service
Goed geholpen en de service is super
Prettige zeer goed gesorteerde winkel met vriendelijk en deskundig personeel!
Aardige en vakkundige mensen en prima service
Heel vriendelijke bediening, snelle service en montage. Zou ze iedereen aanraden
Duidelijke info en meedenken vraag. Service van zowel telefonisch als bij de levering was TOP. Blijven zeker vaste klant. Geeft vertrouwen.
Super vriendelijk en goed geholpen. Met een goed gevoel de winkel uit gelopen. Top!
top bedrijf en goede service.
Electro World Van der Meulen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel bediend, goede uitleg
snelle levertijd en hulp bij klachten
De mannen werken goed en netjes
zeer goede service
Goed geholpen en de service is super
Prettige zeer goed gesorteerde winkel met vriendelijk en deskundig personeel!
Aardige en vakkundige mensen en prima service
top bedrijf en goede service.
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt: