Christel
Het zijn super klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers. Zowel bij de aankoop van nieuwe spullen, de installatie van die spullen of bij een reparatie.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
Goede apparatuur en Goede service
Enthousiast medewerkers en geweldige service. Ik was altijd gewend om mijn apparaten bij grote prijsvechters te kopen. Sinds mijn verhuizing hoorde ik alleen maar positieve verhalen over van Amelsvoort. Dus besloot ik daar eens binnen te lopen. Ik was aangenaam verrast door ‘t enthousiasme en de service. We stonden om 16:45 uur binnen voor ‘n wasmachine. Omdat de vuile was inmiddels flink was opgestapeld, waren ze zo vriendelijk om de wasmachine direct te bezorgen. Om 17:30 uur draaide ons eerste wasje alweer. Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service . Dat maak je tegenwoordig nog maar zelden mee. Zeker ‘n aanrader.
Goede service vriendelijk personeel.
Een geweldige service. Betrouwbaar. Een goed advies. Vakmanschap. Hulpvaardig. Vriendelijk. Waar zou je nog anders naar toe moeten gaan!
Goede service
ze nemen de tijd voor je en geven goed advies.
Zeer klantvriendelijk en uitgebreid uitzoeken wat de klant echt wil
Al jaren lang een vertrouwd adres voor ons. Fijne relatie zeer klantvriendelijk en meedenkend in de ruimste zin van het woord.
We krijgen altijd goed advies en een goede service. We kopen daarom graag al onze apparaten bij Electro World Van Amelsvoort. Inmiddels al meerdere aankopen daar gedaan.
Altijd de klant als nummer 1 zien.
Goede snelle service en altijd zeer vriendelijk!
De service is top!
Fijne mensen en snelle service.
HEEL KLANTGERICHT EN ZOEKT ECHT GOED UIT WAT DE KLANT WIL EN NODIG HEEFT
Electro World Van Amelsvoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Amelsvoort
Kerkstraat 46
5061EJ Oisterwijk
Goede apparatuur en Goede service
Goede service vriendelijk personeel.
Goede service
ze nemen de tijd voor je en geven goed advies.
Zeer klantvriendelijk en uitgebreid uitzoeken wat de klant echt wil
Altijd de klant als nummer 1 zien.
Goede snelle service en altijd zeer vriendelijk!
De service is top!
Fijne mensen en snelle service.
HEEL KLANTGERICHT EN ZOEKT ECHT GOED UIT WAT DE KLANT WIL EN NODIG HEEFT
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt: