Bert van Esch
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
Goede service, verstand van zaken
Al jaar en dag een familiebedrijf dat een fantastische service verleend en de klant prima advies geeft voor een bepaalde aankoop.
Goede uitleg van producten, vriendelijk personeel.
Goede service!
Zeer attent op de klanten, top!
Een familiebedrijf dat nog ouderwetse service verleend met vriendelijk personeel dat er alles aan doet de klant tevreden te stellen. Topbedrijf.
Altijd zeer goede service van vriendelijke mensen Een begrip in Oisterwijk
Hele fijne service, altijd goed bereikbaar
Je wordt heel fijn geholpen in de winkel en je krijgt eerlijk advies waar je wat aan hebt. Komen de afspraken na wat heel fijn is. Ze hebben heel fijn personeel die de spullen komen brengen en aansluiten. Ze nemen de tijd ook om alles goed uit te leggen.
Geweldig goed
Fijn advies, vriendelijke en deskundige mensen. Steengoede service!
Voelt als familie. Ontzettend betrouwbaar en behulpzaam, en hele goede producten.
Goede service.
Goed en eerlijk advies, ruime keuze en veel op voorraad. Ik ben goed geholpen en dezelfde dag kon de nieuwe wasmachine worden geleverd. Top service!
Goed advies, vriendelijke mensen, snelle en goede service.
Electro World Van Amelsvoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Amelsvoort
Kerkstraat 46
5061EJ Oisterwijk
Goede service, verstand van zaken
Goede uitleg van producten, vriendelijk personeel.
Goede service!
Zeer attent op de klanten, top!
Altijd zeer goede service van vriendelijke mensen Een begrip in Oisterwijk
Hele fijne service, altijd goed bereikbaar
Geweldig goed
Fijn advies, vriendelijke en deskundige mensen. Steengoede service!
Goede service.
Goed advies, vriendelijke mensen, snelle en goede service.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Amelsvoort