Rianne
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Aarst aan!
Zeer goede en vriendelijke service.
Super service, snelle reacties en snelle levering. Echt een dikke pluim!
Ik ben al vanaf 1988 klant bij van Aarst, omdat dit een fijne winkel is, hebben verstand van zaken, en met erg vriendelijke personeel. En daarom kom ik hier graag shoppen.
Fijne zaak met vriendelijke mensen
deskundig en met gepaste service
Snelle en goede service
Via internet gekocht rol van van Aalst is zee beperkt. Wel netjes op tijd berichten over de sta va za mbt de levering
Heel klant vriendelijk. Was erg blij dat de diepvries dezelfde middag nog gebracht kon worden. Ik koop graag lokaal. Men kent elkaar en weet wat je kan verwachten. Ik beveel van Aarst van harte aan. In de winkel is voor elk product dat je zoekt meerdere alternatieven in diverse prijsklassen aanwezig. Degene die in de winkel helpt heeft van elk product de voors en tegens paraat.
Ze hebben ons heel goed geholpen met de wasmachine overplaatsen heel fijn personeel
ruime goed gesorteerde winkel op goed te bereiken locatie in het dorp Heerde
Aardige mensen, behulpzaam.
Prettige en klantvriendelijke zaak, goede service. Mocht er een probleem zijn dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Zij verdienen een dikke 10.
Ze hebben ons goed geholpen met de apparatuur overbrengen
Mee denken top, nakomen van afspraken top, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid bij de installatie top
Goede en snelle service
Electro World Van Aarst verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Aarst heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181HA Heerde
Zeer goede en vriendelijke service.
Super service, snelle reacties en snelle levering. Echt een dikke pluim!
Fijne zaak met vriendelijke mensen
deskundig en met gepaste service