Ineke Alberda
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
Fijne zaak heel vriendelijk personeel
De service is super, en je krijgt een deskundig advies. Er wordt goed meegedacht en ze nemen je wensen mee om tot een goed resultaat te komen.
Klantvriendelijk
Vriendelijke en deskundige hulp bij aankoop in de winkel. Prima levering en uitstekende service.
Vriendelijk, behulpzaam bij keuze maken. Duidelijke uitleg. Probleem wordt naar zeer tevredenheid opgelost
zeer tevreden en vakkundig advies
Erg klantvriendelijk, doen wat ze beloven.
Wij waren op zoek naar een nieuwe wasmachine en droger. De verkooper vroeg wat we zochten en dacht mee. Liet een combideal zien. Alle info gekregen. Ook de wachttijd viel mee. De bezorging ging heel fijn, vriendelijke mannen, vertelde alles over de wasmachine en droger wat ik moest weten. Ze hebben ze netjes geplaatst. Zeer tevreden
Goed geholpen. en vriendelijk Duurde wat langer i.v.m.vakanties
Goede service en goede uitleg waarbij ruim de tijd wordt genomen. Komen afspraken goed na en duidelijke communicatie. Verder prijs marktconform.
Fijne zaak fijn personeel dat de tijd neemt om je te helpen. Ook met eigen inbreng komt wat je misschien beter kan doen of voordeliger is. Netjes thuis bezorgd bellen van te voren als ze komen.
Vriendelijk geholpen in de winkel en ook de bezorgers waren super vriendelijk.
Heel vriendelijk en goede service
Goede service
Ik werd prima geholpen, stofzuiger werkt naar behoren.
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
Klantvriendelijk
zeer tevreden en vakkundig advies
Erg klantvriendelijk, doen wat ze beloven.
Goed geholpen. en vriendelijk Duurde wat langer i.v.m.vakanties
Vriendelijk geholpen in de winkel en ook de bezorgers waren super vriendelijk.
Heel vriendelijk en goede service
Goede service
Ik werd prima geholpen, stofzuiger werkt naar behoren.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen