Jan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2089 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
klantvriendelijk en servicegericht
Goede uitleg over producten, vriendelijk personeel, nette winkel
Prima uitleg gehad en ook de levering verliep vlot.
Super netjes geholpen, afspraak van thuisbrengen snel geregeld.
Prima en deskundige advisering
Ik ben zeer tevreden over de service van Electro World Thijssen. Ik heb een goed advies gekregen over de aangeschafte producten. Daarnaast werden er tijdig gecommuniceerd over de levering van de producten.Tijdens de levering werd ik geduldig geholpen door Gert-Jan. Alles werd duidelijk uitgelegd. Waarna ik meteen plezier kon beleven van mijn producten. Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg. Top.
zeer goed service. helpt mee met het zoeken naar oplossingen.
Klant vriendelijk Verstand van zaken
Je wordt goed geholpen in de winkel
De speciaalzaak waar men het extra stapje zet voor de klant!
Een eerlijke, klantvriendelijke electronica winkel. Waar Service nog als belangrijk wordt gezien.
Zeer vriendelijke mensen,goed advies,zeker niet opdringerig het is je eigen keuze.
Electro World Thijssen is een fantastisch bedrijf met prima service, uitstekend, deskundig, personeel. Om 13.00 uur koop ik een tv, om 17.00 uur geleverd en geïnstalleerd.
Zeer fijne mensen die je helpen en hele goede service
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
klantvriendelijk en servicegericht
Goede uitleg over producten, vriendelijk personeel, nette winkel
Prima uitleg gehad en ook de levering verliep vlot.
Super netjes geholpen, afspraak van thuisbrengen snel geregeld.
Prima en deskundige advisering
zeer goed service. helpt mee met het zoeken naar oplossingen.
Klant vriendelijk Verstand van zaken
Je wordt goed geholpen in de winkel
De speciaalzaak waar men het extra stapje zet voor de klant!
Zeer fijne mensen die je helpen en hele goede service
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt: