Judith
Ze nemen uitgebreide tijd voor je, goeie uitleg ruime keuze en zeer snelle levering.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2047 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
We worden altijs netjes ,vriendelijk en correct geholpen. Dit is onze winkel waar we de laatste tijd al onze elektrische artikelen kopen zeer naar tevredenheid. Alles wordt ook netjes ingebouwd en geïnstalleerd. Top.
Professionele hulp gehad met inrichten van onze keuken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en wij werden voorzien van goede informatie!
Netjes en vriendelijk personeel. Aan telefoon en in winkel.
Geweldige service
Ik als digibeet kan altijd terecht bij Thijssen voor deskundige hulp bij problemen. Tevens een hele goede service bij bijvoorbeeld installatie van apparatuur bij je thuis.
Vriendelijk te woord gestaan en deskundige hulp bij de aankoop. Had misschien wel een korting verwacht bij aankoop van een droger, vrieskast en stofzuiger samen.
Prima geholpen bij onze aankoop. Tevens prima tip gegeven over het onderhoud van een eerder gekocht artikel.
Tv met soundbar geleverd en geïnstalleerd Keurig netjes
Mooie zaak, vriendelijke verkopers,prima assortiment
Goede service en snel geholpen
Altijd vriendelijk en betrokken geholpen! Top zaak en medewerkers
Vriendelijk, snelheid en service.
Ze geven goed advies en goede service. Ik vind 't alleen jammer dat ze geen internetkabel willen opsturen maar deze was ik zelf vergeten te vragen aan hen. De monteur is zelfs 2x geweest voor installatie. Heel fijn! Duidelijke uitleg op t volume van de afstandbediening na. Duurde paar weken voor ik daar uiteindelijk zelf achter was hoe deze werkt. Had ervoor gebeld maar toen zeiden ze hij moet werken. Ik dacht van niet maar je moet er niet op drukken maar tegenaan. Dat hadden ze me wel moeten zeggen vind ik.
Prima winkel, deskundige medewerkers.
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
Netjes en vriendelijk personeel. Aan telefoon en in winkel.
Geweldige service
Tv met soundbar geleverd en geïnstalleerd Keurig netjes
Mooie zaak, vriendelijke verkopers,prima assortiment
Goede service en snel geholpen
Altijd vriendelijk en betrokken geholpen! Top zaak en medewerkers
Vriendelijk, snelheid en service.
Prima winkel, deskundige medewerkers.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen