Ben
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2000 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
Ik werd netjes te woord gestaan
Je word persoonlijk geholpen door mensen met veel verstand van de apparatuur wat daar te koop is . De ene weet alles van wasmachines en drogers , en weer een ander weet heel veel van verschillende koffiemachines. Enz
Vriendelijk, kundig, meedenkend en netjes en veleefd
zijn pas klant vriendelijk en behulpzaam de thuisbezorging uitstekend
vriendelijke hulp
Goede service en vriendelijke verkipers
Goede winkel
We hebben geen klachten dus dan is het goed.
Fijne en vriendelijk personeel
vriendelijke en goede service
Vriendelijk personeel goed geholpen.
Deskundige verkopers en een fijne en gemoedelijke sfeer in de winkel.
Zeer correct. Door weersomstandigheden kon de wasmachine niet geleverd worden. Een nieuwe datum afgesproken waar volledig aan werd voldaan. Door zeer vriendelijk personeel werd alles op juiste wijze bezorgd en uitgevoerd. Ook duidelijke uitleg.
Goede service, en vriendelijk
Echte persoonlijke aandacht voor de klant. Goede communicatie, duidelijkheid.
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
zijn pas klant vriendelijk en behulpzaam de thuisbezorging uitstekend
vriendelijke hulp
Goede service en vriendelijke verkipers
Goede winkel
We hebben geen klachten dus dan is het goed.
Fijne en vriendelijk personeel
vriendelijke en goede service
Vriendelijk personeel goed geholpen.
Deskundige verkopers en een fijne en gemoedelijke sfeer in de winkel.
Goede service, en vriendelijk
Echte persoonlijke aandacht voor de klant. Goede communicatie, duidelijkheid.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen