Peter
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
Persoonlijke benadering. Goede advisering. Riim assortiment.
Duidelijk en goed advies over wasmachine en droger in de winkel gekregen na 4 werkdagen snel en netjes thuisbezorgd ook goede uitleg over de werking van de machines gekregen
Rep. Goedverricht, alleen duurde het lang voordat gereageerd en een afspraak gemaakt kon worden.
Alles goed geregeld
Goede voorlichting en vriendelijk
Oprecht, luisteren naar de klant, goede informatie verschaffen! Niet opdringerig.
Mooie zaak met veel artikelen en deskundig personeel
Heerlijk ,de menselijke maat in een winkel waar je nog echt geholpen wordt. Ook de levering van een moeilijk te plaatsen koelkast deden de jongens lachend. Klasse!
Goed geholpen en geadviseerd,fijne mensen
Goede service en alles zeer netjes
goed
goed geholpen in de winkel. ook goede surves bij aan koop van spullen.
Vriendelijk en behulpzaam
goede service
Goede service En vriendelijk personeel. Je word er heel vriendelijk geholpen. Hier geld echt ,de klant is koning
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie zaak met veel artikelen en deskundig personeel
Goed geholpen en geadviseerd,fijne mensen
Goede service en alles zeer netjes
goed
goed geholpen in de winkel. ook goede surves bij aan koop van spullen.
Vriendelijk en behulpzaam
goede service