nvt
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stiphout aan!
goede service
Vlotte levering , en correcte installatie van de LG TV. Een uitstekende winkel in Zandvoort. Met een deskundig en vriendelijk advies.
oplossingsgericht
Zeer goede service,al jaren klant.stiphout beveel ik altijd aan.Je kunt van de goede vak mensen op aan.Ook al woon je niet dichtbij,ze komen en lossen problemen snel op.
Erg fijne ervaring bij Stiphout Electro World. We werden snel geholpen, en de service was echt top. Heel prettig om zo snel geholpen te worden. Zeker een aanrader!
klant vriendelijk en service
product netjes geleverd en geinstalleerd
De service was goed en de monteurs waren erg vriendelijk.
Fantastisch geregeld
Prompt, friendly and efficient.
Super
Fantastische service
Vriendelijk, vertrouwd, professioneel en vakkundig. Top dienstverlening waar we jarenlang tevreden over zijn.
Snelle en vriendelijke service
Electro World Stiphout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stiphout heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stiphout
Grote Krocht 34-36
2042LX Zandvoort
goede service
oplossingsgericht
klant vriendelijk en service
product netjes geleverd en geinstalleerd
De service was goed en de monteurs waren erg vriendelijk.
Fantastisch geregeld
Prompt, friendly and efficient.
Super
Fantastische service