F.R. Caan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stiphout aan!
Goed en betrouwbaar.
Geweldige goed geholpen de jongens die bezorgen hebben het geweldig gedaan alles uitgelegd netjes neergezet top Stiphout voor mij een dikke tien
Fijne mensen die altijd voor je klaar staan
Hele fijne zaak. betrokken personeel, altijd bereikbaar voor advies! heel geduldig met ouder publiek. Hebben een belangrijke funktie in onze gemeente.
Gezellig winkel met goede service.
altijd vriendelijk en behulpzaam
Ik had een vraag mbt ophangen van de tv; waar, ondergrond etc. Zijn komen kijken en kreeg op maat advies en superstrakke installatie. Helemaal top
Goede prijs&kwaliteit met prima service
Goede service leggen als netjes uit . Als je de winkel binnenkomt. Van het bestellen tot het plaatsen helemaal top. Echt eentje team.
Staan altijd direct klaar als er een probleem is, en wordt dan slenk opgelost.
geweldig bedrijf
vriendelijk behulpzaam betrouwbaar en goede service
Je wordt altijd zo goed geholpen,niks is teveel Vriendelijk en zeer goede service
Zeer goede service.
Bij stiphout krijg je top service en dat vind ik het belangrijkste bij een aankoop.
Electro World Stiphout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stiphout heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stiphout
Grote Krocht 34-36
2042LX Zandvoort
Fijne mensen die altijd voor je klaar staan
Gezellig winkel met goede service.
altijd vriendelijk en behulpzaam
Goede prijs&kwaliteit met prima service
Staan altijd direct klaar als er een probleem is, en wordt dan slenk opgelost.
geweldig bedrijf
vriendelijk behulpzaam betrouwbaar en goede service