Cor v d Ende
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stevens aan!
Goede service
Mooie zaak met een mooi gevarieerd aanbod en vriendelijke en zeer deskundige medewerkers
Je wordt bij Electro World Stevens vriendelijk en accuraat geholpen. De medewerker neemt goed de tijd en denkt met je mee.
Deskundigen
Correcte service
Prima geholpen in de winkel. Monteur die het kwam bezorgen en installeren, uitstekend geregeld. Alles werk naar tevredenheid.
Al 43 jaar vaste klant en altijd snel en vakkundig geholpen zowel met aankopen als kleine reparaties!
Hele goede service en super personeel
De klant is koning en dat voelt fijn Blij met de aankopen en de service is bijzonder goed
Een betrouwbare winkel met veel kennis. Goede service en afspraak is afspraak.
Geweldige service
We hebben een nieuwe Samsung tv gekocht en zijn enorm goed geholpen.
Een geweldige service. Ze staan altijd voor je klaar!
Vriendelijke mensen .
Prettig personeel- nette behulpzame mensen
Electro World Stevens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundigen
Correcte service
Hele goede service en super personeel
Een betrouwbare winkel met veel kennis. Goede service en afspraak is afspraak.
Geweldige service
We hebben een nieuwe Samsung tv gekocht en zijn enorm goed geholpen.
Een geweldige service. Ze staan altijd voor je klaar!
Vriendelijke mensen .
Prettig personeel- nette behulpzame mensen