Ria/Wim
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stevens aan!
Goede service en klantvriendelijkheid
Hele fijne zaak. Mensen hebben vak kennis en fijn en snel geholpen!!
Belangrijk voor de Regio. Makkelijk om in de winkel een en ander te bekijken en goed advies te ontvangen. Fijn dat bij levering alles wordt geplaatst en daarbij advies wordt gegeven en zo nodig belangrijke punten extra op papier worden gezet.
Klantvriendelijk, snel en bontzorgen de klant, alles volgens afspraak
service
fijne advies en prima geïnstalleerd
goed
Deskundig, behulpzaam en heel vriendelijk.
goede zaak met professionele adviezen
Goed advies en goede levering. Moest naar Zolder 2 trappen op maar de heren hebben hem daar Zonder probleem keurig neergezet
Ik heb bij jullie ongezien een koelkast en kookplaat gekocht. Het is geweldig en de service was prima. De twee mannen die alles hebben aangesloten hebben deze 79 jarige heel goed geholpen. Daar ben ik heel dankbaar voor.
Vriendelijk en kundig personeel. Snelle levering van producten.
Goede uitleg van het product wat ik wilde aanschaffen, de voor- en nadelen werden naar behoefte benoemd.
Jullie werken netjes , alleen mijn robot stof zuiger heb ik zeker 2maanden gemist ,omdat die naar de fabriek was gestuurd het is nu weer heel . Maar jullie hadden geen vervanger voor mij wat ik erg miste . Want ik had hem erg nodig .
Een mooie winkel met een topservice van de medewerkers! Onze nieuwe inbouwvaatwasser is keurig geïnstalleerd! We komen als tevreden klanten zeker terug!
Electro World Stevens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service en klantvriendelijkheid
Hele fijne zaak. Mensen hebben vak kennis en fijn en snel geholpen!!
Klantvriendelijk, snel en bontzorgen de klant, alles volgens afspraak
service
fijne advies en prima geïnstalleerd
goed
Deskundig, behulpzaam en heel vriendelijk.
goede zaak met professionele adviezen
Vriendelijk en kundig personeel. Snelle levering van producten.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt: