Oud Heenwegger
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stevens aan!
snel vriendelijk
Een goed bedrijf met fantastisch personeel wat vriendelijk en kundig is. Lucas je bent top!
De service was professioneel en de kennis van zaken geeft veel vertrouwen!
Zij doen wat besproken is
Ze geven goed uitleg handelen snel En fijn als er iets kapot is,zo spoedig mogelijk komen.
Super service
goeie winkel
Deskundige en klantvriendelijke medewerker, goed advies gegeven en wasmachine en droger keurig afgeleverd.
Recent heeft Elektro Word Stevens bij ons een Quooker geplaatst via een zzp-constructie. Alles verliep vlot en professioneel. De communicatie was helder, de installatie werd netjes en volgens afspraak uitgevoerd, en het resultaat is top. Geen gedoe, gewoon goed werk geleverd. Aanrader als je op zoek bent naar betrouwbare vakmensen die weten wat ze doen.
Zeer vriendelijk deskundig en snelle service
Fijne sfeer, goede info en hele goede service
Al jaren mijn vaste leverancier vanwege de goede service
Goed geadviseerd in de winkel. Snel, netjes en volgens afspraak geleverd. Top!
Vriendelijk personeel, goede en snelle service.
Electro World Stevens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt:
snel vriendelijk
De service was professioneel en de kennis van zaken geeft veel vertrouwen!
Zij doen wat besproken is
Super service
goeie winkel
Zeer vriendelijk deskundig en snelle service
Fijne sfeer, goede info en hele goede service
Al jaren mijn vaste leverancier vanwege de goede service
Goed geadviseerd in de winkel. Snel, netjes en volgens afspraak geleverd. Top!
Vriendelijk personeel, goede en snelle service.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt: