Feenstra / Scheveningen
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
Fijn en snel geholpen. Goed advies, keurige inbouw
Goede uitleg in de winkel heel prettig geholpen. Levering en installeren plus ophangen van de tv is goed en kundig uitgevoerd
Goede voorlichting, keurige aflevering
Vriendelijk personeel
Vriendelijk en deskundig bedrijf
Vriendelijk geduldig. In tijden van nood bereid te helpen. Toen ik eens ziek was en mijn koelkast had het begeven hebben ze nog dezelfde ZATERDAG! een nieuwe gebracht. Daarom twijfel ik nooit meer en heb ik ondetussen al een TV een wasmachine een oven en een gaskookplaat bij Stadhouder gekocht. Dus goede vriendelijke service helpt om je klanten te behouden.
Goede winkel en vriendelijke personeel
Vriendelijk en deskundig personeel met persoonlijke aandacht.
Hele goede service en heel vriendelijk personeel
Fijne samenwerking
Wij werden vakkundig en heel prettig geadviseerd in de winkel, waarna we overgingen tot aanschaf van enkele artikelen. Ook de levering en installeren van de apparatuur liep vlot en vlekkeloos. Ouderwets goede service bij Stadhouder!
De cliënt wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Sommige medewerkers hebben hulp nodig van meer ervaren medewerkers. Bij de geoffreerde koopprijs worden altijd extra kosten in rekening gebracht voor aansluiting en plaatsing.
Goede service en solide producten.
Klantgericht, snelheid van handelen heel goed,
Prettig geholpen in de winkel, levering en plaatsing keurig.
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder
Thomsonplein 15
2565KT Den Haag
Goede voorlichting, keurige aflevering
Vriendelijk personeel
Vriendelijk en deskundig bedrijf
Goede winkel en vriendelijke personeel
Vriendelijk en deskundig personeel met persoonlijke aandacht.
Hele goede service en heel vriendelijk personeel
Fijne samenwerking
Goede service en solide producten.
Klantgericht, snelheid van handelen heel goed,
Prettig geholpen in de winkel, levering en plaatsing keurig.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder