Sayen
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Roosendaal aan!
Word echt geluisterd wat je wilt
Nette winkel en vriendelijk personeel
mooie winkel, uitgebreid assortiment
Persoonlijke aandacht
Het is een fijne winkel en we zijn goed en vriendelijk geholpen
HEEL FIIJN GEHOLPEN
Je wordt deskundig geholpen en nemen alle tijd voor je.
Mooie winkel veel keus
Een ruime gesorteerde winkel. Verkoper Wouter, waar ik al eerder mee had gesproken, heeft me prettig geholpen. Als ik nog meer nodig heb zal ik zeker naar hem vragen !
Snel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen
Prima winkel en de vriendelijkheid en hulp.
Prima geholpen en ook vriendelijk personeel.
Nette aflevering thuis.
Prettige zaak, persoonlijk, goede uitleg over de apparatuur , leuk vriendelijk personeel,
Electro World Roosendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Roosendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
mooie winkel, uitgebreid assortiment
Persoonlijke aandacht
Het is een fijne winkel en we zijn goed en vriendelijk geholpen
HEEL FIIJN GEHOLPEN
Je wordt deskundig geholpen en nemen alle tijd voor je.
Mooie winkel veel keus
Snel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen
Prima winkel en de vriendelijkheid en hulp.
Prima geholpen en ook vriendelijk personeel.
Nette aflevering thuis.
Electro World Roosendaal heeft de volgende resultaten bereikt: