Ans
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Rookes Rietman aan!
100% beveelt Electro World Rookes Rietman aan!
Klantvriendelijk en kundig
een goed bedrijf met vriendelijl personeel
Ik heb al jaren een hele goede ervaring met de zaak ,vriendelijk mensen die je altijd goed helpen ,en doen wat ze beloven. Er valt niets te verbeteren blijft zoals jullie zijn .
Vriendelijk personeel met vakkennis.
Goed bedrijf, mensen hebben verstand van zaken.
Ik was zijn eerste klant en dat zal Niet veranderen
Goede service en uitleg nemen de tijd en we zijn al heel lang klant Zelfs mijn ouders waren klant bij Rookes Rietman toen hete het De Lange schalkhaar
Vlot betrouwbaar meedenken geen valse beloften of verkooppraatjes
Ik ben zeer tevreden over de medewerkers je wordt goed behandeld en met professionele uitleg plus alles netjes aangesloten dus ik ben blij met de eindresultaat
Vriendelijke en deskundige service.
Vriendelijk en persoonlijk advies. Reparatieservice. Goed assortiment
De service en vriendelijkheid vind ik heel fijn
Prima service
Prettig en vakkundig advies en levering !
Electro World Rookes Rietman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Rookes Rietman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Rookes Rietman
Oerdijk 23
7433AE Schalkhaar
Klantvriendelijk en kundig
een goed bedrijf met vriendelijl personeel
Vriendelijk personeel met vakkennis.
Goed bedrijf, mensen hebben verstand van zaken.
Ik was zijn eerste klant en dat zal Niet veranderen
Vlot betrouwbaar meedenken geen valse beloften of verkooppraatjes
Vriendelijke en deskundige service.
Vriendelijk en persoonlijk advies. Reparatieservice. Goed assortiment
De service en vriendelijkheid vind ik heel fijn
Prima service
Prettig en vakkundig advies en levering !
Electro World Rookes Rietman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Rookes Rietman