Rien
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Praalder aan!
een professionele zaak
Fred was super friendly and knowledgeable. He took the time to listen to me and share knowledge.
Goede, vlotte bediening. Er wordt goed meegedacht om tot een goede oplossing te komen.
Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen.
Zeer goed advies, er werd tijd genomen, de stofzuigers aangezet en alle vragen beantwoord. De stofzuiger die ik koos was 30 euro goedkoper dan bij andere ketens.
De meneer die mij hielp was heel vriendelijk en nam de tijd om de oplossing uit te zoeken.
Klant vriendelijk staat voorop, luisteren goed naar de wensen van de klant.
Betrouwbare club met mensen die het vak verstaan en bovendien kwaliteit leveren en nakomen
Kundig en vriemdelijk
Een snelle reactie op de e-mail en ook werd de hoofdtelefoon snel opgestuurd. Alles in goede orde ontvangen.
We hebben diverse dingen bij Praalder gekocht. We zijn zeer tevreden.
Webshop heel toegankelijk, na bestelling enorm snel gebeld voor het maken van een afspraak om de oven te plaatsen. Medewerkers allervriendelijkst en we zijn goed geholpen. Aanrader
Vakmannen
Kundig, top-service
Zeer service gericht en meedenkend met de klant. Eerlijk advies.
Electro World Praalder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Praalder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Praalder
Theresiastraat 161
2593AG 's-Gravenhage
een professionele zaak
Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen.
Klant vriendelijk staat voorop, luisteren goed naar de wensen van de klant.
Kundig en vriemdelijk
We hebben diverse dingen bij Praalder gekocht. We zijn zeer tevreden.
Vakmannen
Kundig, top-service
Zeer service gericht en meedenkend met de klant. Eerlijk advies.
Electro World Praalder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Praalder