Alex
Via andere winkel was het misgegaan met de levering van mijn televisie en bij Passé Sliedrecht werd er direct meegedacht en snel geleverd
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Tijd en aandacht voor iedere klant, dat is heel prettig.
Zakelijk en precies
Fijne winkel
We zijn vriendelijk en goed geholpen met een tv uitzoeken. Ook zeer snel bezorgd en geïnstalleerd zodat we dezelfde dag nog konden genieten van het mooie beeld. Super goede service en vriendelijkheid van het personeel. Wij zijn zeer tevreden : fam. W. Koppelaar.
Duidelijk,beleefd,vakmanschap,personeel vakbekwaam,sevice goed.
Gewoon goed en zekker snel geregeld
Fijne winkel, goed advies, snelle service
Goed en eerlijk advies en hoogstaande service
Goede voorlichting, en een goed advies bij de aankoop. De radio werd daarna door Electro World Passe bij me thuis geïnstalleerd. Ook daarover zijn we zeer tevreden.
Duidelijke uitleg. Ouderwets wederzijds vertrouwen in het beste product leveren. Vakkundige en klantvriendelijke aflevering.
We zijn zeer tevreden over onze ervaringen met Elektro World Passé. Vanaf het eerste contact kregen we deskundig advies en een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Er werd echt met ons meegedacht om tot de beste oplossing te komen. We hebben een Jura koffiemachine en een Siemens vaatwasser gekocht. De service was goed en de medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd voor hun klanten. Ook de levertijden waren verrassend snel. Een betrouwbare vakzaak waar service, kennis en klantgerichtheid nog vanzelfsprekend zijn. Eén echte aanrader.
Nette medewerkers. Plaatsen bestelde apperatuur op afgesproken tijd. Hebben werkervaring en werken netjes. Nemen volgens afspraak oude apperaat mee en verrichten extra service.(plaatsten mijn droger op de bestelde wasmachine)
We kregen een uitgebreide en deskundige uitleg over de wasmachines, waardoor we een goede keuze konden maken. Door de goede service hebben we meteen ook een stofzuiger uitgezocht. De levering was bovendien ontzettend snel; de wasmachine was bijna eerder bij ons thuis dan wijzelf. Zeer tevreden over de service en we komen hier zeker nog eens terug!
Telefonisch de storing besproken en de medewerker van Passe wist precies de oorzaak te benoemen en wat de mogelijkheden waren om het zelf op te lossen. Dit klopte ook en de vaatwasser doet het weer
Electro World Passe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Passe heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Passe
Burgemeester Winklerplein 16 a
3362 AA Sliedrecht
Tijd en aandacht voor iedere klant, dat is heel prettig.
Zakelijk en precies
Fijne winkel