Marrius Dedden
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2036 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Oosterhof aan!
Altijd geweldige service en ze doen wat ze zeggen
Klantvriendelijk
Goed advies ,als ik een probleem had werd er niet moeilijk over gedaan. Ze helpen met je mee om het op te lossen. Wat heel prettig is.
Super service. Einde van de dag een koelkast besteld. Volgende morgen een nieuwe bezorgd en geïnstalleerd.
Vriendelijk, goede service, deskundig
Super en zeer betrouwbaar
Goede service. Wasmachine snel geleverd.
Electro World Oosterhof geeft goede service, is snel, goed vakmanschap en neemt de tijd
Altijd goed en vriendelijk
Super service
Heel goed geadviseerd over een aankoop
Ze geven je een goed advies! en komen zelfs even bij je langs om te kijken of het mogelijk is. Wij zijn superblij met onze nieuwe inductie kookplaat! Ook onze No Frost diepvries gaf ijs op de bodem en hij gaf ons het advies om een x 48 uur te laten ontdooien. En probleem was daarmee verholpen.
Prima service, denkt praktisch mee met oplossingen en is snel ter plaatse.
goede service en snel geleverd
Electro World Oosterhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Oosterhof heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Oosterhof
Woldpromenade 13-17
8331JD Steenwijk
Altijd geweldige service en ze doen wat ze zeggen
Klantvriendelijk
Vriendelijk, goede service, deskundig
Super en zeer betrouwbaar
Goede service. Wasmachine snel geleverd.
Altijd goed en vriendelijk
Super service
Heel goed geadviseerd over een aankoop
Prima service, denkt praktisch mee met oplossingen en is snel ter plaatse.
goede service en snel geleverd
Electro World Oosterhof heeft de volgende resultaten bereikt: