Snelle reactie. Persoonlijk mailcontact. Goed advies ontvangen: de klant kan eerst zelf een totale reset ondernemen voordat een medewerker aan huis komt.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Oegstgeest aan!
De medewerkers hebben de expertise, zijn behulpzaam en vriendelijk. Kom er al vele jaren.
Prettige winkel.
Altijd een prettige en betrouwbare zaak.
Vriendelijk en hulpvaardig personeel, goede service
Top, accuraat, goed advies, behulpzaam, vriendelijk .flexibel
koelkast geleverd volgens afspraak, goede installatie
Aardige vakkundige personeel. Denken mee
Super goede service en advies
Wij kregen in de winkel heel goede voorlichting in duidelijke taal. Hiermee konden we een goede beslissing nemen wat we wilden kopen. Prima. Ook de leverantie en installatie was uit de kunst. Mijn vrouw en ik zijn enorm tevreden over de aankoop bij Electro World Oegstgeest.
Zeer goede service en zeer behulpzaam
Prima winkel. In goed overleg werden mijn problemen opgelost. De medewerker die bij mij thuis kwam heeft met zorg uitgelegd wat de mogelijke oplossingen konden zijn. Beloften worden nagekomen.
Werd zowel in de zaak als thuis vriendelijk geholpen
Prima service en expertise en goede sfeer in winkel
Goede zaak en snel geregeld allemaal...
Electro World Oegstgeest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Oegstgeest heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Oegstgeest
Lange Voort 11 F t/m 11 G
2343CA Oegstgeest
Prettige winkel.
Altijd een prettige en betrouwbare zaak.
Vriendelijk en hulpvaardig personeel, goede service
Top, accuraat, goed advies, behulpzaam, vriendelijk .flexibel
koelkast geleverd volgens afspraak, goede installatie
Aardige vakkundige personeel. Denken mee
Super goede service en advies
Zeer goede service en zeer behulpzaam
Werd zowel in de zaak als thuis vriendelijk geholpen
Prima service en expertise en goede sfeer in winkel
Goede zaak en snel geregeld allemaal...
Electro World Oegstgeest heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Oegstgeest