Paul
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Leeuwen aan!
Prima winkel vriendelijk geholpen en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk
Echt goed en vriendelijk geholpen. Hele goede service.
Prima service. Nette afhandeling. Toppie.
Goeie service,duidelijkheid,op de afgesproken tijdstip komen
Klantgericht en superservice
Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Niets is hun teveel. Bij het plaatsen van het product naar de tweede etage ging het moeiteloos en vakkundig, de oude machine werd ook meegenomen.
Superservice! Regelmatige updates over levering. Oven besteld. Collega droeg hem tot in de keuken. Supervriendelijk en heel enthousiast (ook aan de telefoon). Volgende keer als ik iets nodig heb zitten jullie zeker in de top 3.
Super service, heel vriendelijk personeel, denken met je mee, adviseren goed, geen moeite teveel voor de mensen werkzaam bij Electro World Leeuwen. Een aanrader
Het team van Electro World Leeuwen werd op dezelfde dag geboren in de belangrijkste situatie. Zeer mooi contact, flexibel en ziekenhuis klaar. Geweldig team. Ik was dankbaar en bedankte.
Goed service!
Goede service en goede uitleg
Goede service, meedenken met mijn wensen
Correct, vakkundig en volgens afspraak
Electro World Leeuwen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima winkel vriendelijk geholpen en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk
Echt goed en vriendelijk geholpen. Hele goede service.
Prima service. Nette afhandeling. Toppie.
Goeie service,duidelijkheid,op de afgesproken tijdstip komen
Klantgericht en superservice