- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Leerdam aan!
Fijne winkel, vriendelijk personeel,duidelijke uitleg.
Vriendelijk en kundig personeel. Denken met je mee en geven een eerlijk advies.
Je wordt goed geholpen en alles wordt goed uitgelegd. Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Denken met je mee en leveren snel je apparatuur thuis af.
Vrienellijke medewerkers en goed en eerlijk advies Wij kopen er al jaren met veel vertrouwen Sevice is super
Prima service!
goede service
Zeer netjes en kundig geholpen door Jan-Willem ook de aansluiting thuis van Max was super
Nette bediening goede service
Bijzonder goed geholpen en geadviseerd .
Ik ben vriendelijk geholpen
goed geholpen in de winkel alles keurig geinstalleerd en oude TV meegenomen toen de bezorging uitliep even gebeld dat het een uurtje later werd Kortom prima service
Altijd netjes geholpen, mooie winkel
Goeie service klantvriendelijk altijd staanse klaar voor oplosingen en afhandeling en natuurlijk meedenkent wat bij een woning en klant past,,
Super goed geholpen en veel informatie gekregen over alle producten, er word echt met je mee gedacht!
Goede, vlotte communicatie, snelle service! Handig met een druk gezinshuis! Ook denken ze met je mee voor een snelle oplossing, wat ik erg prettig vindt. De monteur was rustig, vlot en vriendelijk.
Electro World Leerdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Leerdam heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Leerdam
Vlietskant 25
4141CL Leerdam
Fijne winkel, vriendelijk personeel,duidelijke uitleg.
Vriendelijk en kundig personeel. Denken met je mee en geven een eerlijk advies.
Prima service!
goede service
Nette bediening goede service
Bijzonder goed geholpen en geadviseerd .
Ik ben vriendelijk geholpen
Altijd netjes geholpen, mooie winkel