Theo Sprong
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Leerdam aan!
Het zijn zeer kundige mensen die daar werken, en hebben verstand van zaken
Grote klantvriendelijkheid
Gezellig, vlit, deskundig, service
Keurige mensen met verstand van zaken, goede uitleg .levering prima,alles fijn aangesloten en oude apparatuur mee.wij komen weer.
Fijne winkel en goede service
goede service
Ik vind het een goed bedrijf. komt de afspraak na. ruimt alles netjes op.
Goed advies. Perfecte plaatsing van de vaatwasser
Mooie winkel, vriendelijk personeel. S'middags een droger gekocht en een uur later stond die al in huis!! Oude apparaat netjes mee terug genomen
goed geholpen
Oude wasmachine vastgelopen terwijl er nog wasgoed inzat. Binnen no-time machine opgehaald en wasgoed er vakkundig uitgehaald! Nieuwe wasmachine gekocht, helaas een pechexemplaar. Ook nu weer fantastische service. We konden een nieuwe machine uitkiezen, die na één dag werd geïnstalleerd. Een geweldig professioneel bedrijf met vakkundige, vriendelijke en betrouwbare mensen. We zijn er heel blij mee, een dikke pluim!
Vriendelijk, betrouwbaar, zeer snelle service, vakkennis, zeer goede kwaliteit producten. Ik heb de afgelopen jaren meerdere producten gekocht. Vandaag besteld en als het kan vandaag nog thuis bezorgd. Tot nu toe nog geen stukken gehad, maar ik weet zeker dat ze ook zo snel mogelijk komen voor reparatie. Uitstekend!
Electro World Leerdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Leerdam heeft de volgende resultaten bereikt:
Grote klantvriendelijkheid
Gezellig, vlit, deskundig, service
Fijne winkel en goede service
goede service
Ik vind het een goed bedrijf. komt de afspraak na. ruimt alles netjes op.
Goed advies. Perfecte plaatsing van de vaatwasser
goed geholpen