Joke
In de winkel werd onze vraag om hulp goed beantwoord en er werd meteen een afspraak ingepland. Er kwam een vriendelijke monteur, die kennis van zaken had.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
Heel goede service en goed advies
Prima service, prettig contact, goed advies en komen afspraken na.
Heel vriendelijk en efficiënt.
Service en klantvriendelijkheid
Vond dat de monteur heel snel en duidelijk was met wat er aan de gang is met de wasdroger!
Lijkt net zo goed als bij de vorige eigenaars
uitstekende service en heel vriendelijke bediening
Goed en vriendelijk geholpen, nieuwe stofzuiger werkt top
Fijne winkel, breed assortiment, uitstekende medewerkers
Ze hebben veel. Gezellige winkel met een leuk team.
Lekker dicht bij huis. Vriendelijke bediening!
Vakkundige en verfrissende benadering/ behandeling
De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. De winkel is overzichtelijk ingericht.
Klantvriendelijk goede service en persoonlijke omgaan met de klanten.
Electro World Koos Rood Bergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen
Breelaan 29
1861 GC Bergen
Heel goede service en goed advies
Prima service, prettig contact, goed advies en komen afspraken na.
Heel vriendelijk en efficiënt.
Service en klantvriendelijkheid
Lijkt net zo goed als bij de vorige eigenaars
uitstekende service en heel vriendelijke bediening
Goed en vriendelijk geholpen, nieuwe stofzuiger werkt top
Fijne winkel, breed assortiment, uitstekende medewerkers
Ze hebben veel. Gezellige winkel met een leuk team.
Lekker dicht bij huis. Vriendelijke bediening!
Vakkundige en verfrissende benadering/ behandeling
Klantvriendelijk goede service en persoonlijke omgaan met de klanten.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen