- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
Prima winkel, uitstekende service
Goed ingegaan op de vraag van ons, en nog dezelfde dag een antwoord met daarbij een offerte.
Klantvriendelijk!
Jullie medewerkers in H’waard zijn topmannen. Vriendelijk, vrolijk, behulpzaam, luísteren eerst héél goed naar de vraag van de klant en dús …… komt er dan een top antwoord/advies op-of- oplossing voor. Ik ben fan! Vriendelijke groet, Jos
Attent, snel en kundig.
PRIMA WINKEL....PRIMA SERVICE.
Sympathieke mensen en goede steun
Vriendelijk, deskundig.
Fijne winkel, aardige kundige medewerkers, een mooi assortiment
Very easy order and delivery, top friendly and solution oriented
Zeer vriendelijk personeel, vakkundig geholpen en ze hebben alles in huis!
Prima service
De klas voor het plaatsen van ons gasstel is prima uitgevoerd, proffesioneel en keurig.
Deskundig, hulpvaardig, vriendelijk
Klantgericht en prettig geholpen.
Electro World Koos Rood Bergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Sympathieke mensen en goede steun
Vriendelijk, deskundig.
Fijne winkel, aardige kundige medewerkers, een mooi assortiment
Very easy order and delivery, top friendly and solution oriented
Zeer vriendelijk personeel, vakkundig geholpen en ze hebben alles in huis!
Prima service
Deskundig, hulpvaardig, vriendelijk
Klantgericht en prettig geholpen.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen