Je wordt zo goed geholpen, de monteur doen zo goed hun werk, ik ben zeer tevreden.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
Prima geholpen
Goede en deskundige service. Fijn om zo’n winkel in ons dorp te hebben!
Goed bedrijf vanmiddag koelvriescombinatie gekocht volgende morgen om 11uur op zijn plek gezet en de oude meegenomen goede service en kundig en vriendelijk personeel
Vrijdag in de winkel een wasmachine uitgezocht en zaterdagmiddag geleverd. Top hoor. Vriendelijke medewerkers en vakkundig neergezet.
We zijn vriendelijk geholpen voor het vervangen van inbouw apparatuur in de keuken.
Prima geadviseerd en geholpen.
Fijn bedrijf met een echte winkel. Snelle levering uit voorraad met vakkundige installatie
Goede zaak Vriendelijk Goede service
Prima winkel, uitgebreid assortiment, heel goed personeel
goed
Super goed geholpen ijskast optijd bezorgd netjes op zijn plaats gezet
Super goed en snel geholpen ! Top personeel aardig en behulpzaam
Blij dat deze winkel behouden is voor Bergen. Bekend vriendelijk personeel en behulpzaam.
We komen er altijd uit (◡̈)
Electro World Koos Rood Bergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen
Breelaan 29
1861 GC Bergen
Prima geholpen
Goede en deskundige service. Fijn om zo’n winkel in ons dorp te hebben!
Prima geadviseerd en geholpen.
Goede zaak Vriendelijk Goede service
Prima winkel, uitgebreid assortiment, heel goed personeel
goed
Super goed geholpen ijskast optijd bezorgd netjes op zijn plaats gezet
Super goed en snel geholpen ! Top personeel aardig en behulpzaam
We komen er altijd uit (◡̈)
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen