Karel
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Mooie winkel en goede uitleg en de service was prima
Prima, goed geholpen met juiste en eerlijke informatie/advies.
Goede verkoper nette zaak
Mooie zaak, vriendelijk personeel.
Prima geholpen
Fijne medewerk(st)ers die klantgerichtheid hooguit het vaandel hebben staan Weten waar ze het over hebben en geen verkooppraatje houden Wij zijn er heel tevreden over.Hans
Klantgericht, meedenkend
Prima personeels en correct
Electro World Hulst is een prima zaak met vriendelijke en deskundige medewerkers. Ze denken mee met de klant en nemen alle tijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Fijne winkel met vriendelijke mensen
Vriendelijk en prima feitelijke informatie
Super,
Vriendelijke en vlotte service. Kennis van zaken
vlot geholpen en geleverd
Reeds eerder al een prachtige tv (LG) gekocht nu een vaatwasser (MIELE) we werden zeer correct geholpen. Het leuke was dat de andere dag de vaatwasser al ingebouwd kon worden. (wel zo handig dat je een gezelschap van 14 man krijg te eten ha ha.) Overigens inbouwen geregeld door EWH netjes uitgevoerd door Harry.
Electro World Hulst verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hulst heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie winkel en goede uitleg en de service was prima
Prima, goed geholpen met juiste en eerlijke informatie/advies.
Goede verkoper nette zaak
Mooie zaak, vriendelijk personeel.
Prima geholpen
Klantgericht, meedenkend