Petwr Raaijmakers
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur aan!
100% beveelt Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur aan!
Super fijne winkel vriendelijk personeel
Een goede winkel en fijne mensen die er werken
prima geholpen vriendelijk personeel en bij levering alles netjes afgeleverd en uitgelegd
Vanmorgen een geweldige service gehad. Mijn sokkels van de Miele moesten nog gemonteerd worden. Er waren geen kosten aan verbonden. DANK MARIO VOOR DE SERVICE
Prima zaak Fijn geholpen
Snelle service. Goede installatie en nemen de oude diepvries mee terug
Klantvriendelijk en goede service
Goede uitleg en service
Zeer goede uitleg over de verschillen van de tv's, en een uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers. Top vestiging.
Eerlijk en efficient!
Na goed advies van de verkoper heb ik gekozen voor de Miele Boost CX1 Parquet. De uitleg was duidelijk en behulpzaam, waardoor ik precies wist welk model het beste bij mijn wensen paste. De stofzuiger is compact, krachtig en eenvoudig in gebruik. Op tegelvloeren en andere harde vloeren levert hij uitstekende resultaten. Ik ben erg tevreden over zowel het product als de service.
Klantvriendelijke en duidelijke uitleg over product
Perfecte service. Zeer klantvriendelijk! Er wordt goed meegedacht en uitgelegd. Mijn koelkast was kapot en ik kreeg een leenkoelkast om de warme dagen te overleven totdat de nieuwe geïnstalleerd kon worden. Helemaal top!
De bezorgers waren vriendelijk, netjes. En erg oplettend dat ze niet mijn bestaande spullen niet beschadigen.
Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur