Ferry
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hoogendoorn aan!
1. Produkt geleverd conform afgesproken tijd
Goed advies en goede service. Bellen werkelijk een dag van te voren om hoe laat ze ongeveer komen.
Wij zijn al jaren klant bij Hoogendoorn (aan dat Electro World moesten wij even wennen) en ook nu weer is onze ervaring zeer positief: Hoogendoorn komt snel en repareert effectief.
Een prettig bedrijf dat goede adviezen geeft en snel in actie komt.
We zijn snel en zeer goed geholpen, ook de installatie werd netjes en vakkundig uitgevoerd.
Vriendelijk, houdt zich aan de afspraken en geeft nuttig advies
Fantastish service en vriendelijke mensen.
Goede service
Ik ben zeer tevreden
Wij zijn erg tevreden,service, advies en de monteur was perfect. Heel vriendelijk en vakbekwaamheid.
Goede voorlichting en uitvoering
Goed advies, snelle levering. Keurige plaatsing
Hulpvaardig en persoonlijke aandacht.
Op 22 juni 2026 kwamen er 3 man sterk de oude wasmachine van mijn moeder van zolder halen ; Kevin, Tim en Christiaan. De laatste trap was een enorme uitdaging ; erg smal door een traplift. Maar de sterke mannen gaven niet op. Professioneel als ze waren wisten ze de wasmachine (22 jaar oud dus ook erg zwaar) op behendige manier naar beneden te tillen. Dat ze dit voor elkaar hebben gekregen verdient een dikke 10. Ook de plaatsing van de nieuwe wasmachine ging vlekkeloos. Goede uitleg ook, geduldig. We kunnen alleen maar zeggen, mannen, bedankt!
Electro World Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoogendoorn
Julianastraat 26
2405CH Alphen aan den Rijn
1. Produkt geleverd conform afgesproken tijd
Een prettig bedrijf dat goede adviezen geeft en snel in actie komt.
Vriendelijk, houdt zich aan de afspraken en geeft nuttig advies
Fantastish service en vriendelijke mensen.
Goede service
Ik ben zeer tevreden
Goede voorlichting en uitvoering
Goed advies, snelle levering. Keurige plaatsing
Hulpvaardig en persoonlijke aandacht.
Electro World Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoogendoorn