- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hartelust aan!
Uitstekende service.
Vriendelijk geholpen, goede service
Fijne winkel, goede service
Topservice, wasmachine en droger aangeschaft voor m’n ouders. Die zijn super geholpen in de winkel en de bezorging en plaatsing op de 1e verd is super gegaan.
We waren voor het eerst bij Electro World Hartelust. Mooie winkel en goede website. Aardige medewerkers.We komen zeker terug.
Vriendelijke mensen. Goed geholpen. Een probleem vind ik de slechte telefonische bereikbaarheid.
Deskundig en vriendelijk geholpen met een probleem met de printer
Vriendelijk, meedenkend
Goede service, ook bij reparatie van diverse apparaten.
Alles is top gegaan
Super bedrijf en goed personeel die er veel van weten
Goed advies, vriendelijke mensen en denken mee!!
In de winkel verliep de aankoop helemaal goed. Thuis prettige installatie en uitstekende uitleg van de bediening
Fijne, goede, professionele technische dienst! Vaklui zoals het moet zijn!
Electro World Hartelust verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk geholpen, goede service
Fijne winkel, goede service
Deskundig en vriendelijk geholpen met een probleem met de printer
Vriendelijk, meedenkend
Goede service, ook bij reparatie van diverse apparaten.
Alles is top gegaan
Super bedrijf en goed personeel die er veel van weten
Goed advies, vriendelijke mensen en denken mee!!
Fijne, goede, professionele technische dienst! Vaklui zoals het moet zijn!
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hartelust