Peter
Prima winkel, professioneel personeel, klantvriendelijk en goede service. Wat wil een mens nog meer.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hartelust aan!
PRIMA ZAAK WE ZIJN AL BIJNA 35 JAAR KLANT DUS ERG TEVREDEN MET DE FIRMA HARTELUST
Een geweldig bedrijf. Je krijgt prima uitleg over hetgeen je koopt. Ze denken met je mee
het is jammer dat de belofte binnen 10 dagen bezorgen niet nagekomen is. maar het werd 7 weken. dat kwam ook heel slecht uit want mijn oven en magnetron hadden het begeven en dat met de feestdagen.maar de bezorging was perfect behulpzaam en vriendelijk
Top zaak goede service vriendelijk en deskundig personeel
Goede service
Prettig , locaal ,nuchter
Goede en snelle service
Correct, snel en vakkundig
Top zaak
Ik heb al verschillende apparaten bij jullie gekocht de afgelopen jaren en ben daar heel tevreden over, ook over de service en het contact.
Klantvriendelijk, top service, vlotte levering.
Gewoon snel en goed
top!
Geweldig. De klant is bij Hartelust nog echt Koning. Ook nu weer geholpen door een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker met kennis van zaken
Electro World Hartelust verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig , locaal ,nuchter
Goede en snelle service
Correct, snel en vakkundig
Top zaak
Klantvriendelijk, top service, vlotte levering.
Gewoon snel en goed
top!