W.M. Amstelveen
"Prettig en daarmee bedoel ik dat je je een beetje "thuis voelt"! Persoonlijke aandacht en men neemt de tijd voor je. Goed gevoel.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hartelust aan!
Prima vertrouwde service. Afleveren en installeren prima gedaan Betalingswijze bij installatie iets duidelijker aangeven .
Een prima bedrijf, er wordt met je mee gedacht
goede service, klantvriendelijk, goede producten.
Objectief advies, er wordt niet iets aangesmeerd.
Goede en vriendelijke bediening bij de aanschaf. Goede en vriendelijke en correcte bediening bij de levering
Fijne winkel , goede service , uitstekende monteurs
Goede service.
Prima winkel, goed geholpen en fijne service.
Verkoopster was vriendelijk en duidelijk
Duidelijke voorlichting over producten, direct na koop afspraak over levering en installatie, correcte installatie waarna alles keurig werd achtergelaten.
Fijn geholpen
De monteur was vriendelijk en kundig, waardoor het snel en goed is gerepareerd
Heel fijne zaak, goed advies. Snelle levering en plaatsing.
Ik vind het een betrouwbaar bedrijf , waar je goed geholpen word en waar ze nog een goede service. hebben .
Electro World Hartelust verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hartelust
Oosteinderweg 279
1432AV Aalsmeer
Een prima bedrijf, er wordt met je mee gedacht
goede service, klantvriendelijk, goede producten.
Objectief advies, er wordt niet iets aangesmeerd.
Fijne winkel , goede service , uitstekende monteurs
Goede service.
Prima winkel, goed geholpen en fijne service.
Verkoopster was vriendelijk en duidelijk
Fijn geholpen
De monteur was vriendelijk en kundig, waardoor het snel en goed is gerepareerd
Heel fijne zaak, goed advies. Snelle levering en plaatsing.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hartelust