Geert
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hans Brinkhuis aan!
100% beveelt Electro World Hans Brinkhuis aan!
wij mochten de koffie proeven , met een eerlijk advies
Alles goed voor elkaar
Vriendelijke bezorger, snelle levering
Zeer goede service, vriendelijke mensen die luisteren en als het niet meer te repareren valt en je koopt een nieuwe dan geen reparatie- en voorrijdkosten. Houden ook rekening met de eventuele noodzaak, onze droger was defect en wassen zonder droger terwijl het buiten regent is nietr echt aan te bevelen ;-). En wat prijs betreft, er is altijd wel wat in de aanbieding...
Vriendelijk professioneel personeel
Top bedrijf ......altijd naar tevredenheid!
Ik kreeg goede duidelijke antwoorden op mijn vragen. het maken van een afspraak voor plaatsing op een moment dat voor ons geschikt was verliep soepel
Persoonlijk advies blijft toch altijd beter. Chapeau , ze zijn er voor je met verstand van zaken.
Een gezellige winkel, leuke medewerkers! En ze weten wat wij bedoelen.
Heel erg service gericht. Ontzorgen is wat ze doen.
De televisie is heel netjes geplaatst en aangesloten. Ik ben er heel tevreden over er is niets op aan te merken.
Goeie service snelle oplossing
wij hebben altijd contact met radio bakker al vele jaren en een prettige behandeling goede cervice.
Goede communicatie en meedenken in een snelle oplossing
Electro World Hans Brinkhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hans Brinkhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hans Brinkhuis
Langewijk 388A
7701AS Dedemsvaart
wij mochten de koffie proeven , met een eerlijk advies
Alles goed voor elkaar
Vriendelijke bezorger, snelle levering
Vriendelijk professioneel personeel
Top bedrijf ......altijd naar tevredenheid!
Een gezellige winkel, leuke medewerkers! En ze weten wat wij bedoelen.
Heel erg service gericht. Ontzorgen is wat ze doen.
Goeie service snelle oplossing
Goede communicatie en meedenken in een snelle oplossing