Wijtze
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hagedoorn aan!
prima service
De magnetron draaide niet meer, onderdeel besteld en na een week gerepareerd en helemaal nagekeken. Vlot en vriendelijk
Goede uitleg
Bij deze winkel een Sonos Beam gen 2 gekocht, wat een perfecte geluidsinstallatie. In de winkel top geholpen door een verkoper die verstand van zaken had, en thuis op een meer dan professionele wijze snel en goed geïnstalleerd.
Topservice
Top Daarom kom ik ook regelmatig terug
prima zaak vriendelijk en bekwaam personeel
Goede en snelle srviece
Goede uitleg, klantvriendelijk, mooi product.
Helemaal perfect geadviseerd/geholpen EN vooral in de winkel door iemand die merkbaar veel verstand van wasmachines heeft. Merkbaar plezier en positief e.e.a. duidelijk vertelde inclusief kon luisteren!!
uistekende service
Goede service. Vriendelijk behulpzaam personeel. Goede garantie!
Goede ervaring, goed advies, snel geholpen zowel in de winkel als de aflevering/inbouw aan huis.
Betrouwbaarheid tot in de puntjes Klant vriendelijk
Electro World Hagedoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Topservice
Top Daarom kom ik ook regelmatig terug
prima zaak vriendelijk en bekwaam personeel
Goede en snelle srviece
Goede uitleg, klantvriendelijk, mooi product.
uistekende service
Goede service. Vriendelijk behulpzaam personeel. Goede garantie!
Betrouwbaarheid tot in de puntjes Klant vriendelijk
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt: