- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
1930 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Hagedoorn aan!
Deskundig, behulpzaam, klantgericht
Zeer goede service zowel tijdens de aankoop als erna
Duidelijke antwoorden op onze vragen. Bezorging op tijd en vriendelijke medewerker die de tv kwam installeren.
Direct probleem opgelost
Juist als er gedoe is, komt de ware aard van een bedrijf naar voren. Wij hadden best wat pech met onze afwasmachine, dat is niet alleen goed opgelost maar ook op een betrokken, klantvriendelijke manier waarin Hagedoorn verantwoordelijkheid neemt. Dan scoor je hoog op betrouwbaarheid!
Zeer goede service!! Vind je bijna nergens meer. De monteurs en bezorgers zijn ook geweldig, klantvriendelijk, geduldig en gaan niet eerder weg dan dat alles tip top in orde is. Grote complimenten en waardering aan deze mensen!
Nette service en prijzen!
Zeer deskundig en vriendelijk personeel die goede voorlichting geven
Prima service goed bereikbaar en bereidwillig
Goede service in de winkel maar ook een goede aflevering.
prima service en goede monteurs.
snelle levering
Goed advies en levering volgens afspraak.
Electro World Hagedoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hagedoorn
Keizersgracht 27
7941KB Meppel
Deskundig, behulpzaam, klantgericht
Zeer goede service zowel tijdens de aankoop als erna
Direct probleem opgelost
Nette service en prijzen!
Zeer deskundig en vriendelijk personeel die goede voorlichting geven
Prima service goed bereikbaar en bereidwillig
Goede service in de winkel maar ook een goede aflevering.
prima service en goede monteurs.
snelle levering
Goed advies en levering volgens afspraak.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hagedoorn