Marieke den Breejen
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Gorkum aan!
Fijne zaak waar ik al heel lang koop.
Al vele jaren kopen wij al onze huishoudelijke apparaten bij Electro World Gorkum. Betrouwbaar advies en uitstekende service!
Goed advies Vakkundig personeel Gemeenschappelijke overleg of een reparatie nog zinvol is
Vriendelijke ontvangst, kennis en advies, meedenken met de klant.
Mooie zaak en super service
En bedrijf dat doet wat ze beloven, met heel kundig personeel.
Fijne mensen die hun vak verstaan, altijd fijn ommetje te werken.
Goed geholpen, prima informatie
erg klantvriendelijk,altijd goeie service
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en denkt mee om de juiste keuzes voor de inbouw apparatuur te maken en laat zelfs een medewerker thuis langs komen om de situatie te bekijken. Reageert ook zeer snel via de mail als er een vraag gesteld wordt Groot compliment
Zeer vriendelijk, en kundige monteur
Overzichtelijke mooie winkel en vriendelijk personeel, ze denken mee met de klant en als het op levering aankomt zijn alle wensen ingevuld.
Meedenken over oplossing. Snelle reactie op vragen die ik via mail en site stelde.
Heel goed en deskundig geholpen in de winkel. Heel vriendelijke monteur, die zowel de vriezer als de koelkast vakkundig en naar volle tevredenheid geplaatst heeft.
Keurig afgeleverd
Electro World Gorkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Gorkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Gorkum
Piazza Center 79
4204BT Gorinchem
Fijne zaak waar ik al heel lang koop.
Vriendelijke ontvangst, kennis en advies, meedenken met de klant.
Mooie zaak en super service
En bedrijf dat doet wat ze beloven, met heel kundig personeel.
Fijne mensen die hun vak verstaan, altijd fijn ommetje te werken.
Goed geholpen, prima informatie
erg klantvriendelijk,altijd goeie service