André
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
to the point
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Goed assortiment. Snel geleverd. Duidelijk gecommuniceerd over de levering..Netjes geholpen bij de installatie. Blij met de witgoed apparatuur.
Mooie spullen en vriendelijk personeel dat mee denkt en goede adviezen geeft.
Makkelijk en persoonlijk contact
Prettig contact met verkoper Netjes thuis bezorgd
Goede service en advies
Goede voorlichting voordat we een aanschaf hebben gedaan. Duidelijke uitleg gekregen van de voor en nadelen
Zeer prettige verkoper, die alle tijd voor me nam. En de monteurs Mex en Sjoerd hetzelfde verhaal. Samen het nieuwe toestel opgehangen en alle tijd genomen voor installatie en uitleg. Precies zoals ik het wilde.
een fijne winkel met kundig personeel
Goede zaak
Een goede zaak met een ruim assortiment en je wordt er goed geholpen.
Prima hulp bij uitzoeken van de wasmachine. Duidelijke uitleg. En super snelle bezorging. In de morgen uitgezocht en gekocht, 2 uur later bezorgd en geïnstalleerd.
mooie winkel groot assortiment
Electro World Goes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Goes heeft de volgende resultaten bereikt:
to the point
Mooie spullen en vriendelijk personeel dat mee denkt en goede adviezen geeft.
Makkelijk en persoonlijk contact
Prettig contact met verkoper Netjes thuis bezorgd
Goede service en advies
een fijne winkel met kundig personeel
Goede zaak
Een goede zaak met een ruim assortiment en je wordt er goed geholpen.
mooie winkel groot assortiment
Electro World Goes heeft de volgende resultaten bereikt: