- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World GEBRA aan!
Fijne mensen, goede service
Fijn kleinschalig met personeel dat weet waar het over gaat. Niet iets aansmeren dat in jouw situatie te duur is maar eerlijk advies. De medewerker die de tv en koelkast kwam brengen installeerde ook meteen het nieuwe modem van Ziggo en verbeterde en passant ook nog de instellingen van de (niet bij Gebra gekochte) DAB radio.
Fantatisch
Je wordt ter zake kundig en snel geholpen.
Aardig en kundig personeel
Service is goed
Goede service en vakkundig personeel!!
Vriendelijk personeel en eerlijk advies.
Televisie zeeer snel en correct geleverd.
Prima winkel
Top bedrijf en kundig personeel
Prima service en vriendelijk personeel
Snelle service en zeer vriendelijk personeel
Goed geregeld .
Electro World GEBRA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World GEBRA heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World GEBRA
Dorpsstraat 18
2211GC Noordwijkerhout
Fijne mensen, goede service
Fantatisch
Je wordt ter zake kundig en snel geholpen.
Aardig en kundig personeel
Service is goed
Goede service en vakkundig personeel!!
Vriendelijk personeel en eerlijk advies.
Televisie zeeer snel en correct geleverd.
Prima winkel
Top bedrijf en kundig personeel