Manus
Het is een winkel met deskundige medewerkers die de tijd nemen voor goed advies. Ook de plaatsing is keurig verzorgd.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World GEBRA aan!
Werden prettig geholpen namen de tijd en uitleg was goed
Dichtbij en goede service
Vriendelijke en deskundige medewerker.
Goede service, vriendelijk & vakkundig personeel
Service, klant gericht, meedenkend en vriendelijk!
Goede service en vriendelijk personeel
Goeie zaak, reeds eerder geweest en prima behandeld!
Ik wil vooral laten weten dat i heel tevreden ben over de maner waarop Mark de problemen met mijn radio/cd-/dvd-speler heeft opgelost . een 10+
Wordt altijd goed geholpen
Vriendelijke medewerkers, snel en adequaat geholpen
Perfect altijd is er een oplossing klantvriendelijkheid. Als je iets wil hebben en ze hebben het niet proberen ze het toch.
goed geolpen
Een prettige winkel en vriendelijk en accuraat personeel.
Goed advies, mooi nagekomen en geleverd
Electro World GEBRA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World GEBRA heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World GEBRA
Dorpsstraat 18
2211GC Noordwijkerhout
Werden prettig geholpen namen de tijd en uitleg was goed
Dichtbij en goede service
Vriendelijke en deskundige medewerker.
Goede service, vriendelijk & vakkundig personeel
Service, klant gericht, meedenkend en vriendelijk!
Goede service en vriendelijk personeel
Goeie zaak, reeds eerder geweest en prima behandeld!
Wordt altijd goed geholpen
Vriendelijke medewerkers, snel en adequaat geholpen
goed geolpen
Een prettige winkel en vriendelijk en accuraat personeel.
Goed advies, mooi nagekomen en geleverd
Electro World GEBRA heeft de volgende resultaten bereikt: