Lau Verwer
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
Na komen afspraken en zeer vriendelijk geholpen
Goed advies en netjes geholpen Ook bij het installeren van de tv Zal ze zeker aanbevelen
Fijne winkel, goed geholpen en goed geïnstalleerd!
Vriendelijk geholpen en je krijgt goed en eerlijk advies.
Goede sevice en leveren optijd
Je kan goed rekenen op de service, ook als je in het weereind een probleem hebt. Echt heel betrouebaar.
Goed geholpen en zeer goede service
Vriendelijke mensen, zowel in de winkel als de monteurs. Monteurs hadden de nieuwe tv binnen no time opgehangen, aangesloten en gebruiksklaar gemaakt. Super gedaan!
Reageren direct , zeer hulpvaardig en zeer kundig en eerlijk / betrouwbaar
Wij zijn prima geholpen. Onze wasdroger functioneerde niet meer. EW heeft er voor gezorgd dat wij een leendroger ter beschikking kregen. Omdat onze 7 jaar oude droger slechts met hoge kosten te repareren te repareren bleek te zijn hebben wij een nieuwe Miele droger gekocht bij EP Frans Smits. Wij kregen in de winkel prima uitvoerige voorlichting en de droger is dezelfde middag geleverd en geïnstalleerd. Daarbij ontvingen wij een duidelijke toelichting mbt het gebruik. Inmiddels is de droger al drie keer gebruikt . Zonder problemen. Kortom: prima service. Vakkundig, snel en betrouwbaar!
Toffe winkel en zeker nu je ook post nl pakketten kunt verzenden
Goed advies en snelle levering
Vriendelijk, klantgericht, goede informatie over het product/ de aankoop. Fijne zaak !
Goede service en duidelijk geïnformeerd.
Electro World Frans Smits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Frans Smits
OranjePlein 6
5175BE Loon op Zand
Na komen afspraken en zeer vriendelijk geholpen
Fijne winkel, goed geholpen en goed geïnstalleerd!
Vriendelijk geholpen en je krijgt goed en eerlijk advies.
Goede sevice en leveren optijd
Goed geholpen en zeer goede service
Reageren direct , zeer hulpvaardig en zeer kundig en eerlijk / betrouwbaar
Toffe winkel en zeker nu je ook post nl pakketten kunt verzenden
Goed advies en snelle levering
Goede service en duidelijk geïnformeerd.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Frans Smits