v.d. Poel
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
Alles werd goed afgehandeld
Top! Na reparatie aanvraag via internet zeer snel reactie en een afspraak gemaakt. Hele aardige monteur en de vaatwasser werkt weer helemaal naar tevredenheid, top service!
Wasmachine defect. Volgende werkdag al een monteur gekomen. Machine was helaas niet betaalbaar te repareren. Nieuwe machine besteld was niet meteen leverbaar, zelfde dag nog een gratis leen machine gebracht. Ruim binnen de afgesproken tijd is de nieuwe machine geleverd. Dit alles door zeer vriendelijke medewerkers geregeld. Nog nooit een zaak meegemaakt met zo,n geweldige service. Bedankt, zeker een aanrader.
Een snelle reactie om mijn probleem op te lossen met mijn wasmachine . Het is een hele snelle Service die ik zeer waardeer. Theo
Goede service Snelle levering
Betrouwbaar en eerlijk
fijne zaak en goed geholpen
Goede winkel, goede service en vriendelijk contact
Snelle en goede service. Goede en eerlijke prijs
Snel, vriendelijk en kennis van zaken
heb er al mijn apparaten gekocht met volle tevredenheid prima uitleg bij aankoop en wanneer problemen zijn korte lijntje
Fijne winkel en zeer goed geholpen
Onze TV begaf het plotseling in de middag Naar de winkel gefietst En binnen twee uur was er een nieuwe TV geplaatst TOPPIE
Goede service. Snelle levering. Vriendelijke medewerkers.
Electro World Frans Smits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede winkel, goede service en vriendelijk contact
Snelle en goede service. Goede en eerlijke prijs
Snel, vriendelijk en kennis van zaken
Fijne winkel en zeer goed geholpen
Goede service. Snelle levering. Vriendelijke medewerkers.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Frans Smits