Govers
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
Zeer tevreden
Goede uitleg gekregen bij aankoop. Bezorgd zoals afgesproken en nette levering. Prima!
Goede en snelle service Klantvriendelijk
Terzaken kundig en zeer klantgericht en klantvriendelijk.
Persoonlijk en klantgericht
Prima advies, komen afspraken na, goede levering met voldoende uitleg.
Superservice. Zeer vriendelijk en meedenken met de vraag en zorgen voor een persoonlijke oplossing.
Keurige zaak met zeer persoonlijke service
Goede duidelijke communicatie en terugkoppeling met monteur voor storing wasmachine en top monteur
Goede service. Nette benadering en advies. Ik vind het belangrijk om lokaal te kopen.
Geweldige service.
Snel gekozen snel geleverd op naar de volgende aankoop
goed advies en persoonlijke aandacht. Lokaal kopen loont echt!
Super
Electro World Frans Smits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Frans Smits
OranjePlein 6
5175BE Loon op Zand
Goede en snelle service Klantvriendelijk
Terzaken kundig en zeer klantgericht en klantvriendelijk.
Persoonlijk en klantgericht
Prima advies, komen afspraken na, goede levering met voldoende uitleg.
Keurige zaak met zeer persoonlijke service
Geweldige service.
Snel gekozen snel geleverd op naar de volgende aankoop
goed advies en persoonlijke aandacht. Lokaal kopen loont echt!
Super
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt: