Eddie
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
Goede service. Snelle levering. Vriendelijke medewerkers.
Geweldige snelle service Dezelfde dag al een vriendelijke monteur voor vaatwasser en behulpzame opgegewekte persoon aan telefoon
Top. Houd zich goed aan de afspraken
Vriendelijk, snel, kundig, kwaliteit, wat nog meer?
Vriendelijk, snelle levering, netjes gebeld dat het binnen was. Installatie probleempje met Quooker perfect opgelost door goed advies
klantvriendelijk, terzake kundig,
Wat een fijne en vakkundige mensen werken hier, snelle service, denken goed met je mee, goed advies/ tips. Kortom ik ben zeer tevreden.
Geweldige winkel met een zeer kundig en supervriendelijk team !
Vriendelijk en vakkundig
Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Ik ga voor delocale leveranciers: de producties zijn hetzelfde als bij de grotere winkels, maar de service is 200% beter.
Duidelijke informatie en goede service
Klantvriendelijk, meedenken, oplossingen zoeken
top service en de uitleg was uitstekend
Electro World Frans Smits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Frans Smits
OranjePlein 6
5175BE Loon op Zand
Top. Houd zich goed aan de afspraken
Vriendelijk, snel, kundig, kwaliteit, wat nog meer?
klantvriendelijk, terzake kundig,
Geweldige winkel met een zeer kundig en supervriendelijk team !
Vriendelijk en vakkundig
Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Duidelijke informatie en goede service
Klantvriendelijk, meedenken, oplossingen zoeken