- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Eltink aan!
Goede service .
Fijne winkel je wordt er goed geholpen.
Goede communicatie en goede service
Super vriendelijk personeel die altijd klaar staan voor hun klanten. Wat mij betreft helemaal top!
Goede service
Goede service, en je wordt deskundig en prettig geholpen. De heren denken mee en proberen niet de duurste apparaten te verkopen als dat niet nodig is. Lekker dichtbij in ons dorp.
Altijd vriendelijk zeer behulpzaam
Heel vriendelijk personeel, denken mee.
Eltink Bemmel is een geweldige winkel met enorme service en aandacht voor de klant.
Goed advies, luisteren naar wensen klant. Ik vind het ook belangrijk om een goede plaatselijke ondernemer te steunen!
Zéér klantvriendelijk en betrouwbaar
Topbedrijf en super klantvriendelijk
Goede voorlichting en menselijke maat
Eerlijke voorlichting voor een concurrerende prijs.
Electro World Eltink verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Eltink heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service .
Fijne winkel je wordt er goed geholpen.
Goede communicatie en goede service
Goede service
Altijd vriendelijk zeer behulpzaam
Heel vriendelijk personeel, denken mee.
Zéér klantvriendelijk en betrouwbaar
Topbedrijf en super klantvriendelijk
Goede voorlichting en menselijke maat
Eerlijke voorlichting voor een concurrerende prijs.
Electro World Eltink heeft de volgende resultaten bereikt: