A van der Velden (Tonny)
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Eltink aan!
Goed advies, vriendelijk, goede service
Snelle service, goed meegedacht, goede prijs
Vriendelijke en vakkundig advies gekregen. Bovendien keurig en snel gelerverd geplaatst. Dit ondanks ziekte van Eltinks monteur.
Vriendelijk personeel. Komt afspraken na. Geeft goed advies en lost het probleem snel en effectief op.
Snelle service, eerlijk advies
Prima zaak je wordt als een familie geholpen
goede voorlichting duidelijk en helder . gemaakte afspraken worden 100% nagekomen
Gewone mensen; geen kapsones!
Klantvriendelijk behulpzaam fijne winkel
Snelle reactie, en duidelijk advies op afstand
Vakkundig en snel geholpen
Onze kookplaat was stuk en we kwamen erachter dat we een afwijkende maat hadden. Stad en land afgebeld voor hulp en het zag ernaar uit dat we dagen zonder kookplaat zouden zitten en deze niet op tijd geleverd kon worden voor onze vakantie. Harrie hoorde ons verhaal en belde terug met een oplossing. Hij heeft ons goed geadviseerd en vakkundig geholpen. Dezelfde middag werd de kookplaat geleverd en gemonteerd. We gaan zeker weer naar Electroworld Eltink als we weer iets nodig hebben.
Goede service Vriendelijk personeel
Aardig en zorgvuldig geholpen!
Electro World Eltink verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Eltink heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed advies, vriendelijk, goede service
Snelle service, goed meegedacht, goede prijs
Snelle service, eerlijk advies
Prima zaak je wordt als een familie geholpen
Gewone mensen; geen kapsones!
Klantvriendelijk behulpzaam fijne winkel
Snelle reactie, en duidelijk advies op afstand
Vakkundig en snel geholpen
Goede service Vriendelijk personeel
Aardig en zorgvuldig geholpen!
Electro World Eltink heeft de volgende resultaten bereikt: