Een tevreden klant
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Duynstee aan!
Een heerlijke winkel
Super snelle service en deskundig advies!
servicegericht en deskundig
Goede communicatie, goed product en goed geïnstalleerd.
Een tien zou ook goed zijn maar je moet iets overhouden toch Goede uitleg van de apparatuur zeker klant vriendelijk Bij plaatsing goede uitleg en weer klantvriendelijk Dit soort winkels moeten we behouden in Nederland ende dorpen
Goede service met aansluiten tv
Aardig geholpen en vlotte levering
Een goed bedrijf.
Goed advies in de winkel. Snel geleverd en geplaatst. De monteur heeft het oude apparaat meegenomen en het nieuwe apparaat netjes geplaatst.
Ben zeer goed geinformeerd waardoor ik een betere keuze heb gemaakt .
Klasse bedrijf met top mensen
Ik ben al jaren klant en ik ben zeer tevreden over electro world duyndtee. Goede service en levering aan huis.
Hele fijne service. Snel en effectief.
Altijd uitstekende en vlotte service
Van begin tot eind installatie zelfstandig gedaan., alles getest, laten zien en ook opgeruimd. Super. Dit is ontworpen.
Electro World Duynstee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Duynstee heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Duynstee
Hoofdstraat 189
2171BC Sassenheim
Een heerlijke winkel
Super snelle service en deskundig advies!
servicegericht en deskundig
Goede communicatie, goed product en goed geïnstalleerd.
Goede service met aansluiten tv
Aardig geholpen en vlotte levering
Een goed bedrijf.
Ben zeer goed geinformeerd waardoor ik een betere keuze heb gemaakt .
Klasse bedrijf met top mensen
Hele fijne service. Snel en effectief.
Altijd uitstekende en vlotte service
Electro World Duynstee heeft de volgende resultaten bereikt: