Hans Hogenbirk
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Duynstee aan!
Mijn wasmachine is snel gemaakt
We kregen ruim aandacht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Uitstekend bedrijf met voldoende kennis in huis
Nemen de tijd voor je, altijd prettig geholpen.
Wij zijn al vele jaren klant bij Dyunstee en tot volle tevredenheid
Ben een paar keer prima geholpen bij een probleem wat ik met een product had.
Prima tent, vriendelijk adekwaat
zeer goede info in de winkel, prettig gesprek. duidelijke adviezen, wij konden hier iets mee, erg bedankt.
goedcontact. perfecte afhandeling, plaatsing-reparatie.
De service was erg goed. Op de dag dat de wasmachine stuk was gegaan is dezelfde dag al iemand langs geweest om te kijken.Het onderdeel voor de wasmachine lag niet voor handen en moest besteld worden.2 dagen later nadat het onderdeel binnen was heeft de monteur het gemaakt. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nog niet eerder een product bij jullie heb gekocht,maar zal dat waarschijnlijk nu eerder doen.Vanwege de adequate service en toen ik in de winkel was dacht: als de oven kapot gaat koop ik die bij jullie.Want er stond een mooi bij.
Een top bedrijf een fatastisch lokaal bedrijf. Ze staan ieder moment voor je klaar met raad en daad. Luisteren goed naar je probleem en geven duidelijk advies. Niets is te veel . Je product wordt snel geleverd als het nog is. Vakmensen zowel in de winkel als de bezorgers bij je aan huis.
Een kwalitatief goede winkel,helaas een van eigenaren is niet voor mij als jaren lange klant sympathiek “jammer”
Prima winkel
Electro World Duynstee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Duynstee heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Duynstee
Hoofdstraat 189
2171BC Sassenheim
Mijn wasmachine is snel gemaakt
We kregen ruim aandacht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Uitstekend bedrijf met voldoende kennis in huis
Nemen de tijd voor je, altijd prettig geholpen.
Wij zijn al vele jaren klant bij Dyunstee en tot volle tevredenheid
Ben een paar keer prima geholpen bij een probleem wat ik met een product had.
Prima tent, vriendelijk adekwaat
goedcontact. perfecte afhandeling, plaatsing-reparatie.
Prima winkel
Electro World Duynstee heeft de volgende resultaten bereikt: