9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Jeroen

gelukkig bestaat het nog: een winkel waarin de medewerkers echt weten wat ze verkopen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een MediaMarkt werken hier vakmensen. Prima geholpen!

Wilma

Kwalitei, goed advoes, service, klantvriendelijkheid

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Ik ben vriendelijk en kundig geholpen! De monteur heeft er alles aan gedaan om de vaatwasser goed geplaatst te krijgen en dat is gelukt!

Anno

Goede informatie en uitstekende uitvoering van de plaatsing. Zeer vakkundige en vriendelijke monteur.

Al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant

Het is een zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf voor zowel advies als levering en reparaties. Al vele jaren zijn wij klant en steeds tot grote tevredenheid. Zij leveren prima producten tegen redelijke prijzen en met veel service. Kortom: een zaak waar je altijd terecht kunt voor vakkundig en klantvriendelijk advies en service en aankopen.

C H Leusden

Een altijd prettige koop ervaring: persoonlijke aandacht en kwaliteit advies.

SterSterSterSterLege ster

1. Bij telefonische melding storing aan Dennis wer adequaat gereageerd EWD kon sneller service verlenen als Beko en er wer meteen een afspraak gemaakt voor de opbvolgende woensdagmiddag. Alle begrip dat daarbij geen tijd kon worden genoemd. 2. De betreffende woensdagmiddag belde de technicus al om ca 12. uur aan. Naast lang en mager was hij vriendeloijk en informatoief. Hij bleek kennis van zaken te hebben en had geen bezwaar dat ik hem op de vingers keek. Uiteindelijk wist hij niet wat de stroring had veroorzaakt maar veronderstelde dat het door een verstopping was veroorzaakt. Dat hij ook nog in het donkere gat van de afvoerslang loerde vond ik wel komisch. 3 De machine heb ik inmiddels weer 1x gprobleemloos gebruikt 4. De storing bleek niet onder de 5 jarige garantie te vallen. De rekening heb ik inmiddels in betaling gegeven.

Joke Slootweg

Top bedrijf

Hans Wallert

correct geholpen en de bediening n het aansluiten heel netjes gedaan.

prima .koop er al jaren de wasmachines ,keuken aperatuur televisie ed

Harry Voskuilen.

Wij komen misschien al 40 jaar bij Drieenhuizen. Dat komt ook door dat wij Dichtbij bij Drieenhuizen wonen. Beide Winkels meegemaakt. Altijd goede Voorlichting en Service gekregen. Wij wonen sinds 24 Augustus 2026 in Soest, toch div.producten bij Drieenhuizen besteld.

Barry

Alles op tijd zoals afgesproken. Mannen van de transport en montage waren behulpzaam.

Alie Klasens

Klant vriendelijk goede uitleg over wat je koopt goede uitstraling. Bij binnenkomst voel je meteen een prettige sfeer supet team.

Koray

SterSterSterSterLege ster

Goed bedrijf met kennis van zaken. Er ging iets niet helemaal goed met het versturen van een factuur maar dat is uiteindelijk helemaal opgelost

Dick

top winkel goed advies en service al jaren vaste klant

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Drieenhuizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 december 2018

Electro World Drieenhuizen

Electro World Drieenhuizen is al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken, onder andere vanwege de uitstekende service die er wordt geboden. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van een uitgebreide garantie en dat u de winkel uitloopt met het product waar u naar op zoek was. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment. We maken daarbij gebruik van een groot aantal bekende merken onder andere Bose, Sonos, Bosch ,Miele, Liebherr, LG en Samsung. U kiest voor pure kwaliteit, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een heel scherpe prijs. Zodra u nieuwe elektronica nodig heeft is het verstandig om eens langs te gaan bij ons. De kans is groot dat u binnen enkele ogenblikken een beeld krijgt van waar u naar zoekt. Vervolgens kunnen we u uitstekend adviseren over het gebruik van de apparaten en het exemplaar dat het best aansluit bij uw specifieke behoeften en uw persoonlijke situatie.

Leusderweg 145-147

Kwalitei, goed advoes, service, klantvriendelijkheid

Anno

Al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant

C H Leusden

Een altijd prettige koop ervaring: persoonlijke aandacht en kwaliteit advies.

Joke Slootweg

Top bedrijf

Hans Wallert

correct geholpen en de bediening n het aansluiten heel netjes gedaan.

prima .koop er al jaren de wasmachines ,keuken aperatuur televisie ed

Harry Voskuilen.