Rick B&B Amersfoort
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
Snelle en vakkundige service
Prettige zaak en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht.
Goeie communicatie, veel keuze en fijne medewerkers
Betrouwbaar en zeer correct
Prettig bedrijf om iets te kopen, vriendelijke medewerkers met vakkennis
Top service en deskundig advies
Altijd goede service
Je wordt er prima geholpen en als je probleem hebt dan proberen jullie heropname te lossen zonder direct aan kosten te denken.Super, ik betaal dan liever iets meer.
Klantvriendelijk, behulpzaam en krijgt gevoel met een lokale ondernemer te werken en niet met een landelijke keten
Super klantgericht . Schoolvoorbeeld van een lokale ondernemer die zijn klanten kent en altijd gaat voor de beste oplossing.
Electro World Drieenhuizen Amersfoort is een super winkel het personeel zijn heel vriendelijk en behulpzaam mijn bestelling was heel snel binnen en ook gelijk bezorgd. De bezorgers zijn ook toppers ze hebben het netjes binnen afgeleverd en waren ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ik ben heel erg tevreden en ben heel blij dat ik mijn aankoop bij Electro World Drieenhuizen Amersfoort gedaan heb.Namens Ik en mijn vrouw willen wij jullie allemaal een de bezorgers heel erg bedanken voor de goede service en wij komen zeer zeker bij jullie terug om onze volgende aankoop te doen nogmaals bedankt voor alles
fijn een gespecialiseerde winkel op het gebied van electrische apparatuur in de buurt te hebben
Fijne winkel, deskundig advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima service!!
Top zaak fantastisch vakkundig personeel denken met je mee 100 service wat zij je beloven komen ze ook na.
Electro World Drieenhuizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Drieenhuizen
Leusderweg 145-147
3818AC Amersfoort
Snelle en vakkundige service
Prettige zaak en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht.
Goeie communicatie, veel keuze en fijne medewerkers
Betrouwbaar en zeer correct