R de Waart.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Dick Sjabbens aan!
100% beveelt Electro World Dick Sjabbens aan!
Prettige zaak met vriendelijk personeel en deskundig advies
Uitstekende service en advies
sinds wij in Diever wonen halen we op Electro gebied alles bij Dick Sjabbens. tot grote tevredenheid .
Vriendelijk en attent.snelle service
Altijd bereikbaar, vriendelijk en vakkundig personeel
Wij hadden een kapotte droger en hadden ivm het weer snel een nieuwe nodig. Wij waren op zoek naar een specifieke Siemens condensdroger en kwamen via het internet bij Electro World Dick Sjabbens in Diever terecht,nog nooit geweest maar wisten wel het bestaan van dit bedrijf.Aan de telefoon ontzettend goed geholpen en ook duidelijke adviezen over hoe,wat en waarom bij deze droger. De koop was ook snel rond via de telefoon en de droger kon de volgende dag al thuis geleverd worden op een afgesproken tijdstip.volgende dag netjes geleverd,oude droger weer meegenomen en de rekening komt wel had de medewerker verteld. Maandag besteld,dinsdag de nieuwe droger en pas vrijdagmiddag de rekening. Dit zijn nog de oude vertrouwde bedrijven die service leveren,afspraken nakomen en kwaliteit leveren(niet alleen in materiële zin maar ook in omgang met klanten). Zeker een bedrijf om weer bij terug te komen bij een volgende aankoop. Meer dan lof verdient dit bedrijf
Goed advies en klantvriendelijke mensen. Top bedrijf!
Super service
goed geholpen
Prima zaak. Vriendelijk en goede service.
klantvriendelijk en behulpzaam
Kennis van zaken. Correcte benadering.
Onze koelkast ging kapot, en we hadden goed overleg met het bedrijf over wel of niet repareren. We kregen een goed alternatief voorgesteld, en nog dezelfde week is de nieuwe koelkast geplaatst. We zijn er prima tevreden over!
Een prima bedrijf, snel contact en een snelle afspraak thuis voor plaatsen van inductie kookplaat. Netjes gewerkt, vriendelijk personeel. Aanrader!
Electro World Dick Sjabbens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Dick Sjabbens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dick Sjabbens
Hoofdstraat 35
7981AD Diever
Prettige zaak met vriendelijk personeel en deskundig advies
Uitstekende service en advies
Vriendelijk en attent.snelle service
Altijd bereikbaar, vriendelijk en vakkundig personeel
Goed advies en klantvriendelijke mensen. Top bedrijf!
Super service
goed geholpen
Prima zaak. Vriendelijk en goede service.
klantvriendelijk en behulpzaam
Kennis van zaken. Correcte benadering.
Electro World Dick Sjabbens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dick Sjabbens